Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla - bastion suživota i Bosna u malom...
svi gradovi gdje su bosnjaci u vecini su bosna u malom,gdje god su srbi ili hrvati u vecini tu je i pritisak na one koji su razliciti
Eto ljudi iz RS, sad vidite kako z se zivi u Tuzli u Federaciji BiH. Svi zajedno slave. A ne posrani politicari sto nas zavade jedan protiv drugoga. Sramota. Bolje vam je da se obratite svojim starim prijateljima i kolegama iz Federacije namjesto da slusate dodika i stevandica i slicne njima koji zavadjaju narod izmedju sebe za svoje interese
vec su ti dali jedanminus jer koliko god mi zeljeli da BiH bude zajednicka vecina njih voli macehu vise od majke,bizarno i nakaradno ali istinito
Zasto se netuzlaci sikiraju za nas Tuzlake? Pustite vi nas da zivimo kako hocemo, da slavimo i Bajrame i Bozice, i Nove godine, i Djurdjevdane, da se druzimo i jedni drugima pomazemo, a vi i dalje zivite onako kako ste po svojim vukojebinama naucili da zivit treba, mrzite prvog do sebe ako smatrate da vam to na bilo kakav nacin pomaze i tjt.
dok mu njegujemo različizosti, u Ljubuškom djeca nastavu slušaju ispred krsta, odeš u dom zdravlja i tamo isto, u policiju, isto...odeš u Banjaluku, tamo škola nekakvu slavu ima, na policijskim vozilima nekakvi kipovi i ikone nacrtani, policija ima opet slavu itd itd ali neka mi slavimo "različitosti"👍🇧🇦
Sve moze osim zajednickog iftara. Tuzlacima kuhanog vina i svinjskih kobasica i nema problema SAMO nemoj bgt iftar, to svak u svoja 4 zida nek nosi.
Kako doći do trga,grad blokiran automobilima.
Nažalost, sve je ovo samo gluma. Gotovo je sa tim predstavama. Odgojene su nove generacije koje žive na tri teritorija. Jedino malo u srednjoj Bosni pomiješano. A vjere ih nisu ništa naučile osim da su druge krive, a baš njihova prava.
Nadati se da ce i u nekom gradu sa vecinskim bosanskim hrvatima u centru grada moci ovako Bajram proslaviti.
Ovako u siokom i grudama uprilice proslavu za bajram
Svaka čast, prelijepo 👏👏👏
I novinari iorganizatori stalno koriste sintagmu 'katolicki Bozic', takvo neznanje je zacudjujuce. Bozic je kriscanski praznik kojeg slave svi protestanti a ima ih u Tuzli (baptisti, evandjelisti, adventisti...).
I novinari iorganizatori stalno koriste sintagmu 'katolicki Bozic', takvo neznanje je zacudjujuce. Bozic je kriscanski praznik kojeg slave svi protestanti a ima ih u Tuzli (baptisti, evandjelisti, adventisti...).
Slika 15 Milllf.aca ipppooo 😋😋👌
A da ovako igraju za Bajram u Banja Luci ?
@Dino Z Zaigraće polako, nekom je lakše utjerati metar u guzicu nego centimetar u glavu.
Pa to nek ide na obraz njima u BL. Nase komsije Srbi i Hrvati iz Tuzle su uvijek stojali uz svoje sugradjane i ne vidim razlog zasto bi se njima iko svetio zbog postupaka onih koji veze s njima nemaju.
ne trebaju nam oni koji su dali sve od sebe da nas nema.
Tuzla, moj grad!
Praznici su zajednički inače gube smisao.