abvg
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
25.10.2023.
Komentari
363
Komentari korisnika
Čime da se pohvale?! Da su nazvali park po Mladenu Stojanoviću (žrtvi) i ulicu po Radetu Radiću (dželatu). Odmah ti je jasno da su mentol ustanova.
Nacionalna patriotska pjesma napisana za legion Austro-Ugarske vojske. Bolje da su se nastavili ložiti na Evroviziju nego na NATO.
Seljaci da naprave državu?! Nikada nije bilo, niti će biti.
Čak ni famozni institut za genocid iz Kanade nije se satro da formuliše krivičnu prijavu i adresu u ovom slučaju. Nije izgleda njihov rejon što bi rekla Munira.
Ovaj preparirani ko predsjednik afričke zemlje safari.
Odyebi seljak.
Lijepo je ovo ali pošto se koriste bjanko pare gradjana Sa da se pokriju troškovi onda treba nešto uraditi i da se te pare vrate pa se i institucionalno natovariti na ledja Bookingu. Pa malo tužbe osmisliti. Pa malo pogledati i regulisati gdje oni uplaćuju poreze za svoj biznis i dobit u BiH.
Kad manijak dodje u situaciju da svoj bolesni um projecira na kolektiv putem svih mogućih poluga društva onda se dodje i do toga da Željka predje preko najelementarnijih pravila bontona u službi svog manijakalnog gazde kojeg je majka seljanka rodila u gumenim opancima.
Jesul ovo oni sa ritam sekcijom Goblin I Terminator😀. Ovi znaju svirati, šteta sto nemaju svojih pjesama.
Ponuda i potražnja jaro. Poseljačio se Zagreb, mnogo doseljenika kojima je ganga u DNK. Ne bi se ni Beatlesi nasvirali da danas počinju karijeru u Londonu. Otidji u Croydon i pitaj ko je Nigel Candy pa će se zamisliti a onda pitaj ko je Stormzy.