Zijo23
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Da
Registrovan
07.12.2023.
Komentari
441
Komentari korisnika
Kada bi sve Arapske države i Iran objavili rat Izraelu, došlo bi do velikog sukoba. Boga pitaj kako bi se to završilo. To Arapi neće nikad uraditi jer im je do Palestinaca nimalo. Nisu se izborili za državu kada su mogli, a to je bilo onda kada je Izrael bio u nastanku. Rat se vodio puškom.
Mrziš židove neopisivo i bolesno!
Žene pokazuju tendenciju otkazivanja tradicionalnoj ulozi služenja suprugu. Kod nas je suprotna tendencija. Muškarci muslimani pokrivaju svoje žene, a imaju pravo i da ih malo odalame ako se usprotive naredbama.
Jesam li ja lud ili čitam govor političara? Reis nema pojma gdje mu je mjesto.
Gradonačelnica sama daje povod da je ismijavaju. Odavno se na političkoj sceni nije pojavila ovakva provala, ubleha, mahaluša, populista…
Leptiriću, šareniću, hodi k' meni amo Evo imam lepu ružu, pomiriši samo Leptiriću, šareniću, hodi k' meni amo Evo imam lepu ružu, pomiriši samo Ja bih doš'o, al' se bojim kakve igle klete Stisnućeš me, probošćeš me, onda zbogom svete
Otvaraju i hotele. Bit će još biznisa. Sve se to radi zbog enormne administracije u medzlisima, muftijstvima i drugim organima i uredima IZ. Valja to izdržavati. Vjernici su se već bunili zbog članarina. Ovo sto rade je opasno za sve jer kada vjerska institucija počne rasti na kraju joj bude meta i država.
Scorpio112…. Nisu ni trebali upisivati Kriminalistiku jer kada vidiš da ih ima već na stotine na biroima, to ne upisuješ. Tako je isto bilo i sa FPN. Veća je šteta što inžinjera saobraćaja nema u ministarstvima i tamo gdje trebaju.
Ovako isto, neki nisu nikad položili vozački jer se na polaganjima padalo. Neki su padali desetak puta pa odustajali. Zato su u saobraćaju bili dobri vozači. Danas svi polože prilikom prvog izlaska pred komisiju i saobraćajnice su pune loših vozača. Tako je bilo u svemu ostalom. Nije svako mogao igrati u Želji niti je svako mogao biti gradonačelnik Sarajeva.
Ako to misliš onda nemaš pojma. Ona je najgora gradonačelnica ikada.