Armin2013
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
02.01.2014.
Komentari
721
Komentari korisnika
Mogu samo reć da mi je već dosta i tebe i Šejle.
Ne znam ko je doveo F1 tim u Sarajevo, ali smatram da je to dobro za Sarajevo za BiH za ljude koji su željeli to vidjet, i treba čestitat ko god je ih je doveo. Ali ne treba brukati i grad i BiH i sve nas, i onda izađu pred kamere i kažu mi smo za bolju BiH, a rade ovakve stvari SRAMOTA
Od danas na život gledam drugim očima.
Ovu FIFU treba neko vratit na fabricke postavke.
Prema komentarima koji su napisani ispade da su ovi ljudi u bijelom veliki grešnici jer su izdvojili po nekoliko hiljada KM da odu i obave vjersku dužnost (ko je u mogućnosti), a ovi što idu na more i imaju po jednu ili dvije krpice na sebi su veliki vjernici. Ne treba dati pare muslimanima i otići na hadž ali treba otići na more i dati ovim drugim. Sretno putnicima, da vam Allah primi hadž.
Koliko treba prekopat zemlje i uništit prirode da se dobije sirovina za baterije, koliko treba potrošiti el. energije prilikom proizvodnje baterije, ložimo uglaj i punimo baterije (bar kod nas) i onda se kao brinemo za prirodu, ko je ovdje lud? A da, litujum se kopa u siromašnim zemljama, struja se proizvodi iz uglja u siromašnim zemljama, i pri tome se truje stanovništvo da vi pojedini gradovi bili ekološki čisti za bogataše.
Ima u BiH posla ko hoće da radi :)
Čestitamo na uspjesima. Ali treba reći da su političari uništili aerodrom u Tuzli, a s druge strane primjećujem sve više letova iz Banja Luke. Slučajno?
Vukao ga je za dres prilicno dugo, da je par sekundi prije pustio penala ne bi bilo. Do penala i izmjena utakmica dobro odigrana, ipak je to Engleska. Provjera igrača s obje strane, možda 3:0 nije baš bilo mjerilo al ok, momci su u odbrani dobro odigrali. Jedina moja zamjerka je da smo trebali pokušati i napasti malo. Treba pogledati gdje nam igrači igraju i biti realan.
šteta, priroda čini svoje i stari se, a valja i umrijeti šta god da jedeš.