Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji jeftini folovi, sad kad mu dodje presuda on ce reci da mu nijedan sudija ne moze suditi zato sto je trazio smanjenje plate. Njegovo glasacko tijelo je plitko da ce tu pricu prihvatiti da je osudjen kao osveta od sudija.
Ti mislis da ce dodika osuditi, naivan si prijatelju.
Bukva je pametnija od njih, on sa ovakvom pricom nikada ne bi prosao u vecim gradskim centrima, BL je izuzetak jer je leglo sumara
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u pravu je mile, svakako ne rade ništa sudije.. on je najbolji primjer za to.
Treba tebi kretenu debeli obustaviti plate. Primas BiH platu a samo sereš i sprecavaš svaki korak ka civiliziranom zivotu Gradjana. J...m ti pleme srpsko sve do majmuna!!!!!!!!!!!!!!!!
Potpuno je u pravu, ali u isto vrijeme treba svima koji sjede na vodecim pozicijama, predsjedniku sumske, premijeru i svim vladajucim kako na entiteskom teko i drzavno nivou iz sumske potpuno ukinuti plate i dati ugrozenima u sumskoj. Sada se sigurno prepao da ce i ostale sudije poci primjerom svog kolege, pa prijeti platama. Uostalom neka gorica pusacica i igor bleso imaju. Zo je najvaznije.
Seoski lola iz dana u dan napada sud i tužilaštvo. Čak brani i presuđenog lopova fodila , isto smeće.
OVAJ DODIK KO KAMELEON MJENJA PRIČU SAD JE OPET DOBRI DODIK
ma naravno , u zemlji korupcije neka sidijađa pare dadnu oni kojima se treba suditi, i biti će ekspresno oslobođeni....i svi sretni, sudije uzele velike pare, a dodig i slični na slobodi....djeco, bježite odavde, ili ovo "skidajte" sa "vlasti" !
preljeva iz supljeg u prazno.konju
Sudijama i političarima, ne smanjiti nego ukinuti jer ništa ne rade
Gosp. Dodik, kao predsjednik Republike Srpske, nema ovlasti koje ima premijer (i koje je i on imao kao premijer Republike Srpske). Svojim ponašanjem u stilu država to sam ja, na kojoj je god poziciji (pa makar i na entitetskoj, dakle ne na državnoj) samo pokazuje koliko mi je stalo do demokracije, naroda, ustava i Republike Srpske.
koliko mu je stalo
nista bolje nije mogao reci...sudijama pod hitno smanjiti plate...sramotno velike...plata sudije 5.000 KM a doktora specijaliste 2.500 KM i opet sudije korumpirane..fujjj
Pokro boga oca, mrzi sudije, 🤣
Toliko ga je isprekakala na N1 zadnji putu I lik opet dodje.
Vidiš kako nekada možeš biti i normalan.
Nezadovoljni primanjima u zdravstvu, u pravosudju, u transportu, u ovome, u onome, .... Samo, daj meni, daj meni, ... , moj rad vise vrijedi nego rad onoga tamo, ... Zasto ne uvesti dobro izbalansirane platne razrede kao sto je bilo nekad, i tako rijesiti vise ove probleme. I naravno ne zaposljavati vise radnika nego sto posao objeltivno zahtjeva.
Jarane dobra ideja, ali to je komunizam, socijalizam, a raja je glasala protiv toga, jer su im "demokratske stranke" na prvim izborima rekle napuštamo Jugu, uvodimo kapitalizam i kantone, bićemo Shvica. Od tih obecanja kapitalizam je obogatio kriminalce, a osiromašio radnike, bez Juge smo postali kolonije, a kantoni su suplja kanta za pljacku
@artur…sve ko`prije rata😱😂koji ku..c vam je trebao rat😱😡jos malo, pa cete ga dobiti u svojoj kuci kada se otcjepite😱😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boze sacuvaj