gooUser1676704693
Spol
Muški
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Da
Registrovan
18.02.2023.
Komentari
2956
Komentari korisnika
A sta mislite o tome da smanjite svoje plate i dio usmjerite u javni servis, a?
Fuj!
Jadna majko pa nam ovakvi nekompetentni idioti kroje sudbinu.
Fascinantne su
Ko su BA ovi haha, joj nemoguce je ovo pratiti, treba bit baš mazohista
“Jesvala” :)
Isto kao da svako uzima onoliko koliko mu treba. Ako je mesar povecao cijenu mesa, frizer ce povecati usluge feniranja kako bi mogao priustit meso, a vodoinstalaterski radovi odmah poskupljuju jer vodoinstalaterova žena hoce na frizuru. Karikiram al meni se cini da svi napamet lupaju cijene.
Oni koji ne objavljuju slike ljubimaca ili hrane ili djece, oni objavljuju 5 selfija dnevno. Na mjesecnom nivou to je skoro 150 istih slika. Ludo pa zivi sto bi rekli
Pa ako te ne interesuje to sve, a ti fino unfriend. Joj licemjerstva, sve ti voliš to promahalat, pa čak i prenijet drugima.
Ma ima svugdje svega, al tamo gdje su zakoni strožiji. Tamo kriminalci ne postaju ugledni članovi društva već obilježeni do kraja života i ne mogu sa svojom prošlošću nigdje radit (a ako si bez posla u takvim zemljama život ti je patnja ). Zato tamo bar 1000 puta razmisle prije nego sto naprave zlocin. Normalan covjek se zato osjeca sigurnije. Ovdje najveci idioti žive raskošno i još se čini da žive bez ikakvog straha od kazne.