Kayman
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
15.03.2018.
Komentari
3356
Komentari korisnika
Hajte ba u penziju! Pustite mlade da unesu novu energiju i ideje.
Hajd protiv Engleza možemo i nekako. Samo da nam ne daju Luksemburg opet.
Predsjednik suda ima iste ingerencije kao i predsjednik parlamenta. Vodi sjednice i tehnički upravlja nalozima. On ne učestvuje u odlukama Ustavnog suda, nego tehnički provodi odluke sudskog vijeća. Stranci vode ustavni sud i tu nema prilaza političarima.
Svaka članica UN-a ima pravo na intervenciju protiv Izraela i da legalno pošalje pomoć Palestincima. Sud je donio odluku koja se mora izvršiti. Ako neka strana krši nalog suda, dozvoljena je intervencija.
Predsjednik Ustavnog suda ima samo tehničke zadatke. Odluke donose sudije. Njegova funkcija je ravna predsjedniku parlamenta u izvršnoj vlasti. Ništa on ne odlučuje, nego parlamentarci. Ljudi, prestanite srrati o stvarima o kojima blage veze nemate. Vukoja će samo izvršavati odredbe sudija. Sudije su vrhovni organi suda i tu HDZ i SNSD nemaju prilaza.
Sad tražiš primirje kada su te Ukrajinci zaustavili na svim pravcima, a dronova i uništenih tenkova sve više i više. Ako nastaviš još godinu, bez gaća će ostati oni jadnici koje tjeraš kroz mlin.
Folovi. Rusi su Norvežanima jedan od globalnih konkurenata u energestskom snabdijevanju svjetskog tržišta naftom i gasom. Naravno da će činiti sve da ih drže pod sankcijama i smanje tržišnu aktivnost. Svi se povode isključivo interesima.
Idiotizam Bontona i engleskih manira je kolonijalno nasljedstvo izdizanja iznad ostalih ljudi koji su smatrani nižim klasama. Treba otić jagnje okrenut ispred Palače i onda se possrat pred Nottingham kao protest protiv dvjestokilaških Lordova koji više nalikuju krrmadima nego ljudima.
Biološka kontrola je efektivnija širenjem populacije pauka skakača u dotičnim regijama komaraca. Pomlate sve larve, ali to je zahtjevno i treba novca i specijalno obučenih arhanologa.
T90 Uglješa