HomerS
Spol
Ženski
Boja avatara
E659A4
Banovan
Ne
Registrovan
19.02.2015.
Komentari
4238
Komentari korisnika
Iz vremena kada je BiH bila svima u srcima, a i dvostruki doktor navijao za Velez. Kasnije je otkrio staru ljubav, koje istina nije ni bilo kada je on bio navijac mladjahni.
Je li ovo AI koja guta i mijenja sva slova sa crticom?
Naa stranka i gosp. Mandi su strano razoaranje za opinu Centar, a eno trenutno novcem od civilne zatite sanira krov (koji je u stvari poploani dio izmeu zgrada gdje stanari parkiraju) nonog kluba i bilijar kluba, a ne sklonita kako kau, jer sklonita ve decenijama nema. Ne treba ni sumnjati tko e parkirati svoje ljubimce tu nakon obnove, moja oklada ide na hookah salon esto posjeivan od strane policije (ne da hapse) te jedno sjedite komercijalne tvrtke.
Talgo lokomotive nismo kupili, zbog visoke cijene i loše infrastrukture. istina, nikakvu novu ili polovnu lokomotivu također nismo kupili, barem koliko se javno zna. Kod nas su u redovitom prometu Talgo vagoni od 23.09.2016, I nigdje u svijetu se lokomotive i vagoni ne otpisuju ili prodaju tako brzo.
Mora se razvijati željeznički promet. Treba li početi od stanica? Možda, posebno jer su to manja ulaganja, ali vidimo da u Sarajevu nisu uspjeli stanice ni uz tramvajsku prugu zamijeniti...
Istina, ali kao što i ime kaže, nije hrvatska, već bosanskohercegovačka.
Dr. Mladen Stojanović se u grobu okreće.
zeleni
Nema puno ovakvih političara više, ni u Sloveniji. Kod nas je ovakav gigant BB, znamo kako su ga prekrižili i zemeli ali i oni što kažu da su crveni.
Slovenci su plakali kada su izašli sa sjednice, a zna se ko se smijao i pljeskao. Ili ništa ne razumiješ ili i nadalje tražiš krivca na drugoj strani.