gooUseer123452345
Spol
Ženski
Boja avatara
E9A326
Banovan
Ne
Registrovan
24.12.2022.
Komentari
1766
Komentari korisnika
Telefonski razgovor. Tako sam i ja mom puncu cestitao bajram, telefonom. Nismo u nekim dobrim odnosima vec neko vrijeme, pa mu nisam za bajram otisao.
Ovaj ovakav svijet nece uspjeti ni sljedecih 50 godina prezivjeti a vi nama o Veneciji koja je sagradjena na vodi. Unistili smo sume, unistili rijeke, zagadili prirodu, od djece napravili nedrustvena bia koja kad njihovo vrijeme dodje nece biti sposobna se dogovarati i dogovorom rjesavati probleme, itd
Ne znamo kako Igor peva. Stvarno jos nismo culi kakvi su kod njega trileri, te kakvi su mu izdrzavani krajevi. Ne mora znaciti da ako je sin jednog umjetnika da i on dobro peva. Molimo na prvoj sljedecoj koridi ili Kocicevim danima da cujemo "ne moze nam niko nista".
Cavalicu znas li uopste sta pricas? Znas li koliko se smije raditi sedmicno? Zakonom o radu propisano je maksimalno radno vrijeme i kakve sad ima veze to sa nedjeljom? Radnik mora odmarati u toku sedmice. Zar je vazno kojim danima? Zar nije logicno da to bude nedjelja?
A ta je sa drugim gradovima u RS? Postoje li oni uopste? Zivi li tu neko? Ima li kriminala u Istocnom Sarajevu? Sta je sa poznatom automafijom koja krade po federaciju?
Samo nekoliko nerazjasnjenih ubistava za koja postoje opravdane sumnje da je policija izvrila.
Klasicni populizam. Po svemu zivom pljuje, a rjesenje ni za sta ne nudi.
Eto ti se nasao da komentarises drzanje puske. Bitno je da su tebe Izetbegovici stavili u vrh stranke nakon "bogate" politicke karijere i "golemih" zasluga. A druge SDA kadrove koji su od ove stranke i napravili to sto je nekada bila, otjerali su daleko od sebe.
Tako pricas jer ti Putin finansira kampanju. Ali uvijek e na svijetu, pa tako i u Americi, biti vise onih koji su spremni pomoci i biti na strani rtve i pravde. A ako toga jednog dana ne bude, onda ni ovog svijeta nece biti. Svemu e doi kraj.
No koment !!! Besmisleno i nerezonski. To govore sve o nama. Dok neko nema ni za lijeenje, nekome ko inae dobro zarauje narod kupuje auto.