artur
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
29.10.2013.
Komentari
759
Komentari korisnika
Priveden je zato sto je narusavao javni red i mir, tako pise, znaci maltretirao narod, a za takvo ponasanje i treba privoditi, i ne samo to! Mozda se ku.cio i u stanici, napao/povrijedio policiju ili slicno. U svakom slucaju treba ispitati stvar i informisati javnost!
Po pravopisu se pise bosanski jezik, znaci sa malim slovom b. Isto kao i zagrebacki motoristi, mostarski huligani, zenicki navijaci, itd.
Mamica je uzela stvar u svoje ruke. 'Djetence' ne mora znati gradivo, ali ima da dobije ocjenu 3, inace .... Pitam, da li je puna tetovaza?
Samire, u pravu si, ali Dzenifer je vec ipak dosta "zahrdjala". Kazu matora koka dobra supa, ali je piletima ipak ukusnija, to je cinjenica, a svidjalo se to nekome ili ne, o cinjenicama se ne pregovara!
Ocito da inzinjeri konstruktivci arhitekti nisu bili potrebni, posto oni (arhitrkte) sve znaju (ali malo moren) pa se onda price nazalost ovako cesto zavrsavaju.
Pa ako bude i tako, ipak je najbolji u svijetu. Ali, vidjecemo.
Kazu da Rusi navodno imaju i tz. CAR bombu (ili nombe) koja je 3300 puta mocnija od one koja je bacena na Hirosimu. Navodno da velesile imaju tako razorna oruzja za koja mi obicni ljudi ne znamo. Ako dodje do nuklearmog rata, to moze znaciti unistenje zivota na zemaljskoj kugli. Tesko da ce se spasiti i one povlastene elite u specijalnim atomskim sklonistima, jer se tamo ne moze ostati stalno. Ako ima pameti, onda prekid vatre i dogovor o miru.
Jedan nastavnik mi je jednom prilikom rekao da uceniku koji ne zna gradivo ne smije dato keca. Ocjenjivanje znaja ucenika je izgubilo svaki smisao. Posto je to izgleda cinjenica, mozda bi trebalo uvesti semu kao pohadjao skolu ili nije pohadjao skolu, posto se ovo svodi na isto. A kasnije, uhovor za probni rad na odredjeno vrijeme, pa ako zadovoljava ugovor se produzuje, a ako ne, sretan put i trazi posao na drugom mjestu.
Za ubistvo 2 policajca, sluzbena lica koja predstavljaju drzavu tj. vlast, samo 15 godina? Boze, zar je to moguce? Znam drzave u kojima bi SIGURNO bio osudjen na smrt vjesanjem. Ne mogu da vjerujem. Sta onda mozemo mi, 'obicni gradjani', ocekivati po pitanju nase sigurnosti?