Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tako životinjski što svako svoje obilježava. Ovi sa slike nikad neće doći na bošnjačka stratišta, a Bošnjaci nikad neće doći na srpska stratišta. Isto plemena u Somaliji.
@istraga gdje?
@istraga rekla nam Amerika HAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svakog nevinog čovjeka mi je žao.
Haag presudio ko je bio agresor i genocidas. Nemamo mi sta dalje pricat. A vi sad obiljezavajte. Sto se mene tice mogu i nacisti svoje zrtve oplakivat.
Kakve predstave, cirkus
A zločini nad Bošnjacima Bratunca i Bošnjacima Srebrenice iz 1992 koji prevazilaze srpska stradanja višestruko?To ništa, ha?Laž je da su Bošnjaci u Srebrenici ubijani od strane 'eroja otadžbine samo u julu 1995.
Da niste poceli rat nebi ni nastradali! Ovo dodje isto da su sami sebe ubili
Sramota da nema nikog iz vlasti sa ,,druge strane,, a pravila bi se gradjanska drzava. Eh …
A ovi sa prve strane inače obliaze Bošnjačka stratišta?Rezultati vekovne borbe za slobodu, kuracpalac.
Čuš, pa sto ste počinjali rat, ti ljudi su umrli zbog vase ideologije, kao i muslimani u Srebrenici nad kojim je počinjen genocid. LP
Koliko ih je ukupno 5 ili 6 civilnih zrtava.
Ma nisu to Dobri Bošnjani uradili!To su bili Marsovci!
Tu su sahranjeni svi oni koji su sa ovog područja poginuli tokom cijelog rata a ne žrtve nekakvog zločina.
Tugo moja……ne znam samo ko vas pobi…… bratunac ste bez ispaljenog metka zauzeli……
gooUser612,nemoj tako oni su miroljubivi,I zato ih nabijem na Berlinu ranu.
Treba krenuti od 92 godine. od Nevesinja, Gacko, Foca, Visegrad, Bratununac, Vlasenica, Zvornik, Bijeljina, Prijedor, Kljuc...na najsvirepiji način ubijani nedužni bošnjački civili. Srebrenice je samo vrhunac genocida. Osim toga Horor koji su doživjeli stotine hiljada izbjeglog stanovništva. Srpski nacionalizam je pojava koju treba nauka da izučava.
SPC je podrzavala balkanskog Hitlera,Milosevica u pravljenju Treceg rajha - velike srbije,sa sve logorima,masovnim grobnicama,silovanjima,genocidom nad nesrbima.SPC i danas podrzava ideje Draze Mihajlovica i Milosevica o velikoj srbiji,etnicki ociscenoj od nesrba.
@gooUser1641208433..imam cistu savjest i mirne snove,jer nisam ubijao,silovao,zvjerski mucio,pljackao i protjerivao civile,da bi im oteo njihovu zemlju.
Taj broj je daleko manji i neka je dabogda niko nikada nije stradao. To je broj stradalih za 4 gidine. A cifra id 8732 za 4 DANA
Svako, sa bilo koje strane, ko je ubio civila, dijete treba da odgovara i treba da se sjecamo tih zivota. Znamo sve ko je sta radio, ali ako vec hocemo da budemo bolji onda cemo se distancirat od svih koji su radili zlocine, jer oni ne predstavljaju nas. U suprotnom nam nema pomoci i buducnosti...