SimpleRed
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
26.01.2019.
Komentari
7191
Komentari korisnika
Rimac koliko su te platili bracni par Causesku da pravis probleme, gdje ih nema?
Srbija ne odustaje od svoje politike Velike srbije ili obnove Dusanova carstva. Ceka li nas uskoro jos jedna srpska agresija?
Boljsevicki psihopata, Medvedev,nekulturan,neodgojen,bezobrazan.Takvi razumiju samo jezik sile, jer su siledjije.Visok je metar i zilet, pa valjda mu i to potpaljuje bijes deformisane licnosti.
Bosna i Hercegovina nosi neslavni epitet jedine zemlje u Evropi u kojoj je poslije drugog svjetskog rata pocinjen genocid.
Tako je i Hitler govorio za Poljsku.Kakva je razlika izmedju Putina i Hitlera? Nikakva, samo sto Putin ima atomsku bombu,ali imaju je i drugi.Siledjijama se nikad ne smiju praviti ustupci, jer oni razumiju samo jezik sile.
Rusi i velikosrpski rusofili vode hibridni rat protiv Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Hrvatske, EU, SAD, i svih etnickih manjina u Srbiji: Bugara,Albanaca,Bosnjaka,Madjara,itd.
Treba ukinuti RTRS i FTV ako ne plate milionska dugovanja BHRT. BHRT je DRZAVNA televizija i ona mora postojati!!! A entitetske televizije ne moraju.
Veliko hvala Elviru Jahicu i svima koji su ga podrzali,na svjedocenju istine.Istina, ma kako strasna bila, neophodna je da se sprijece buduci zlocini i genocidi nad Bosnjacima.Mislim da bi ova knjiga trebala da se pusti u prodaju, jer tako ce doprijeti do vise ljudi i da se prevede na druge jezike.
Dzavolji advokat Orucevic zastupa Sebiju Iblisbegovic ,a sda botovi orgijaju po komentarima.
Zena je sve tacno rekla.