gooUser1645190783
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
18.02.2022.
Komentari
3018
Komentari korisnika
Sretan rodjendan,vepre.
I ovdje je tako zivotni vjek ljudi koji tegle kod privatnika(robovlasnika),je kraci za 12 do 17 god od zivot.vjeka budzetlija i drzavnih sisara,a plate troduplo manje,u lopovskoj i nepravednoj drzavi.
Mozete li koga primiti tu da mu caca nije vec na poziciji ili mati da ga ubace,ili koga od familije,sad su na drzavnim jaslama samo iste familije,s koljena na koljeno,a ostali gule kod privatnika ili traze vizu za vani.
Polako dok bude 2 do 3 miliona mrtvih,stace sve,nece biti ovakve ostrine,pristace nazor na mir ko i mi zapamtite,vojnici ce jedva docekat,a sirotinjski ce poslije zivjeti 30g ko i mi.
Evo ih u Sarajevu i B.Luci ,sjede na drzavnim jaslama,svi diplomirali u Travniku,Prijedoru,Kiseljaku,Sirokom,sto bi kosili,diplomirali za mjesec dana.
Dobar je Petev,pricajte sta hocete,posten covjek.
Puno trazis care, nisi Mesi ,nekadasnji.
Bas je ovaj Efendic su.ak,jedan dan bi tamo drugi ovamo,znaci samo gleda gdje je vise stolica i para,za sebe i te svoje ahbabe.
Kako ce te se ujediniti kad hocete da budete veci Srbi od Dodika,da budete jos vise protiv BiH,a tu je on neprikosnoven,kad se okrenete suprotno,da jacate drzavu BiH i njene institucije,tad ste pobjedili Dodika,zapamti .
Poceli su fatat nasi robovlasnici,Turke,Pakistance i sl,nasi vise nece da se penju po zgradama za 700 km,vidjece i Turci brzo sta je bagra robovlasnicka.