Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo polahko ali sigurno vodi do unistavanja RS-a. Hvala mu
To pricate vec 20 godina, ljudi nikad jaci i ujedinjeniji. Neki dan usvojili zakon o Ustavnom sudu u NSRS JEDNOGLASNO, a vi o Dodiku i njegovom kraju pricate.
To što su oni jednoglasno usvojili je u zakonu validno kao kad bi i Općina Vogošća u Sarajevu usvojila dokument o neprimjenjivanju državnog suda, ustava i policije u toj općini... Podsmijeh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brčko je Pin Code za trajni račun koji se zove Bosna i Hercegovina.
ti si nama i radost i nada.... tebe brani... 108. brigada....
Daj Boze da trojka ne proda drzavnu imovinu radi vlasti. Onda treba BiH da gori od protesta.
Jesam dobro pročito 😳
Koliko samo pokušaja da se država BiH na razne perfidne načine sahrani oduzimajući joj imovinu i druga obilježja svojine.Sve to od strane vrlih"eksperata" iz oba entiteta a po nalogu elitnih polupismenih političara. Narode upitaj se kad će ova država imati jednog predsjednika,pogledajte kako su ustrojena susjedne države.
Šta je sad srbo smislio. kakvu prevaru nameće
Nekada sam se pitao kome trebaju onoliko Vehabija u Brčko distriktu sada znam neko ih namjerno naselio tamo.Te su Vehabije veoma opasne to su valjda oni Muđahedini samo sada već imaju po 10 djece odrasle.
Znači Dodik je doveo RS do bankrota i hitno mu trebaju pare. Želio je da proda državnu imovinu da otplati dugove i tu je blokiran. Sada on ide u kontru i pričom o odcjepljenju pokušava da iznudi bilo šta ili slrene pažnju. Joj kad ovaj narod dođe do sebe pa krene redom da baca u kontenjere ovu političku stoku koja nas zavađa i radi o glavi. Srbi su trpili Miloševića tolike godine dok im nije došlo do guše. Dodika ne čeka ništa bolje.
Znači Dodik je doveo RS do bankrota i hitno mu trebaju pare. Želio je da proda državnu imovinu da otplati dugove i tu je blokiran. Sada on ide u kontru i pričom o odcjepljenju pokušava da iznudi bilo šta ili slrene pažnju. Joj kad ovaj narod dođe do sebe pa krene redom da baca u kontenjere ovu političku stoku koja nas zavađa i radi o glavi. Srbi su trpili Miloševića tolike godine dok im nije došlo do guše. I sa ovim će se isto desiti.
Što znači baja fali ti kompaktna teritorija da se rs bude cjelovita ili imaš 200.000 stanovnika u Istočnoj r.s od toga bar 30 % u Trebinju padne Trebinje pala čitava Istočna r.s
Schmidt da spriječi LAŽ. 100 puta ponovljena laž NESMIJE POSTATI ISTINA.
RS tone ekonomski lagano
Nema Dodik za kifle. Kasne plate u prosvjeti, vodovodu samo se zaduzuje. Citava ova igra oko Ustavnog suda i svega je drzavna imovina. Neces majcin sine ne treba tebi Schmidt tvoji ce ti presuditi na kraju.
Sve mi ovo znamo…samo je pitanje kada ce i zasto niko ne reaguje? Sta se ceka? Rusi se drzava, tuzilastvo je njegovo, sipa je njegova. Zasto se ne ide brze ili ohr i zapad ili plan B?
Btw…gdje su one silne nvo finansirane od svuda za ova i ona prava? Kad se rusi temelj drzave, samo nestanu, isti su nasa stranka, a kad treba prdit po sarajevu koje im je sve otvorilo i dalo palamude kukaju. Gade mi se, nikad promilit glavu kad je opasno po zemlju.