gooUser1608030064
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
15.12.2020.
Komentari
4630
Komentari korisnika
uj ti SR i poalica na racun HR koja je vice ampon Svijeta , jednom bila , a drugi put bila 3 , a SR idu na Evropsko i Svijetsko svakih 20 godina HAHAHAHA ba su vickasti nema ta !
Glupane državne funkcije su jedno , a imovina je drugo! Baš si neozbiljan Vučko
Srbi sami sebi stavljaju kolektivnu krivicu za Genocid umjesto da jednom zauvijek priznaju šta se desilo poštuju presude suda , i pohapse odgovorne i kazne one koji velicaju zločince. Ovakvo ponašanje Srba šteti samo Srbima nikome više!
Hercegovci su uništili HR pravi Hrvati iz Republike Hrvatske ih očima ne mogu gledati. Najgora kletva u Dalmaciji je daBogda ti se kćerka udala za Hercegovca !
Prvo treba sacekati da vidimo kako će ko glasati jer dnevno političke izjave ne znače da će neko biti protiv , može biti uzdrzan , može da ne dođe na sjednicu , naravno da će biti i onih koji su protiv , ali ono što se zna da je trenutno preko 120 zemalja potvrdilo da će glasati ZA.
Pa zar je neko mislio da će biti drugačije
Super samo gradite !
Prošla su vremena kada se Srbija morala konzultirati i pitati za bilo što ! Nema toga više !
Samo možete sanjati !
To je nebitno C.G sama bira dali će u blato istorije i stati na stranu Genocida ili će što kažu Crnogorci SVIJETLA OBRAZA odbaciti Srpske ideologije koje su im okaljale obraz. Na kraju sa ili bez C.G već imaju 34 sponzora + 57 država Islamske konferencije .