Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi barem studenti promjeniti rutu radnih akcija i da se ide posjetiti Janja, Konjević Polje, Vlasenica... uglavnom povratnička naselja jer srbi ih se sjete samo kad treba oskrnavit džamiju, ili mezarje, ili izbrisat riječ genocid sa spomenika.
Normalno da su zaboravljeni a ima ih jos takvih, jer mediji najbise pisu u doboju, orasju, bjeljini, kad je recimo klix. pisao o konjevic polju ili nekom drugom mjestu gdje je Bosnjacka povratnicka populacija??? Bosnjaci pomazite Bosnjacima, manite se nekakvog jedinstva sto nam se namece kad je drugima tesko, a kad sve ovo prodje ponovoce oni nastaviti po starom
Studenti su zavrsili sa radnim akcijama, nazalost. U pon pocinje nastava i nemamo vremena vise da pomazemo, ispiti gdje su, tu su.. Sad ostaje na nezaposlenim, POMOC U CISCENJU JE NAJPOTREBNIJA, vjeruj te mi. Bila sam i vidjela koliko je stanje grozno. U svakoj kuci, zgradi u podrumu je ostalo blata, mulja, fekalija do koljena. Na ovakvim vrucinama je to strasno opasno, zarazno, smrd se siri.. omozite kome stignete, jer ovakvim tempom svi cemo se porazboljevati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nevjerovatno da smo baš ponovo njh zaboravlii... ovo nismo smjeli sebi dopustiti
A ti Bosnjo mahniti...hrani kera i pomazi mu da te opet ujede...
I TUZLACI ISLI U DOBOJ POMAGATI CETNICIMA DA CISTE TAJ PRIJERATNI VECINSKI BOSNJACKI GRAD, DOK SU IM ONI DOVIKIVALI "NOZ ZICA SREBRENICA", A OVI NISU UZVRACALI SA "MALJ KOLAC JASENOVAC"?
Sramotaaaaaaaaa po ko zna koji put je zaboravljen bošnjački narod u istočnoj Bosni od bošnjačkog rukovodstva.
nije zaboravljen.. fahro ce ih danas posjetiti...sad obecao na sastanku stranke http://www.youtube.com/watch?v=-939Yb6SzpE#t=37
nije zaboravljen.. fahro ce ih danas posjetiti...sad obecao na sastanku stranke ------------------------------------------------- Eh ako je tako svaka cast za Fahru. Jedan poen od mene. Za glas na izborima, treba skupiti stotinu poena.
Komunjare i ovi balijaneri sa muslimskim imenima neka mi odgovore ,gdje su te "dobre" komšije SRbi da pomognu ovim unesrećenim Bošnjacima da se iskupe barem malo za silno zlo kojie su im nanijeli u protekloj agresiji ,zar poplave ne izbrisaše granice dragi multikulturalisti i jugonostalgičari ili sve mora opet ići preko bošnjački leđa !
ovako je bilo i u ratu isto! zaborav se ponavlja! zali boze napaceni ljudi!
ZA OVO SU KRIVI PORED LAKTASKOG GLAVONJE KOJI SPROVODI ETNICKO CISCENJE U MIRU I DUZNOSNICI OHR-a, EU I AMERIKE KOJI IM SVE TO DOPUSTAJU, A DAYTONSKI SPORAZUM JE VRLO JASAN STO SE TICE POVRATNIKA.
ma joooooooj jadna majko svi se navadili na pakete i na pomoć joj kuku lele kud će zasukat rukave i radit nego daj paketa joooooooj kukuuuuuuuuuuuuuu aaaaaj kuku dajte paketa A MASH A ALLAH SVI DEBELI KO KRMAD, IMA SE MOŽE SE
Ako Bog da tebi trebalo pa onda ti mi govorili da zasučeš rukave, idiote!
denijelnmo moj druže meni kad je trebalo vraćali me s vrata, pljuvali po meni, takvi ko ti sto asd pljuješ po meni, guzonjo, i sad mi treba al nisam više dijete pa radim pa ne trazim a oni kile nabijaju oooooooooooooooooj kuku lele pička ti materina ljudima u općini tamo kasni plata zbog takvih, prvo povratnicima morajuplatit pomoć svake sedmice, pa tek onda plate poštenom svijetu isplatit, informiši se malo e moj debilu to se navadilo svake sedmice te besplatna puna korpa u drvoprometu te daj pomoći što ne rade
Ovo je dokaz da u Evropi nije pobjedjen fasizam,dzaba Evropa slavi 9 maj pobjedu nad fasiszmom ovo sve te praznike demantuje ,fasisti dodiku je vaznije jel se ko prijavio nego dali ima sta jest ili je bolestan ili imal lijekova..
e ja znam na koju adresu idu ova dva kamiona........ svi se digli oko maglaja i doboja a mnoga mjesta kao i ovo su zapostavljeni........ :/
Za ovog ćoroskopa Kvaternika - ti si izgleda položio gramatiku a pao iz pisci. Ne kaže se imena gradova se pišu velikim slovom, već se kaže imena naseljenih mijesta, jer su i sela naseljena mjesta, ne samo gradovi. Osim toga gdje si ti vidio da je negdje u članku neko napisao malim slovom ime naselja? Na kraju, riječ na početku rečenice piše se velikim slovom, to izgleda nisi znao, mora da si bio bolestan kad ste to učili u osnovnoj školi.
Evo razloga zašto je duduk & Company, odlučio da sav novac za pomoć postradalima ide na jedinstveni račun. Na taj način oni će kontrolisati gdje i koliko će se podijeliti i naravno zaobići sve mjesne zajednice u kojima žive Bošnjaci, bez obzira koliko su ljudi stradali, sve kao dio opšteg i šireg cilja - istjerati i ono malo Bošnjaka koji još žive u srmdskoj i obeshrabriti druge da ne dolaze živjeti pod pritiskom i maltretiranjima. STOP KORUPCIJI, SMRT ENTITETIMA!
imena gradova se pišu velikim početnim slovom.
Nisi li ti znao napisati pametniji komentar?
Ah da,pocetak recenice se pise velikim slovom!Tek onako da te opomenem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)