zrnce
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Da
Registrovan
30.04.2014.
Komentari
1107
Komentari korisnika
Ne brini Begic, sad ce Susici prodati besica,vrsajevica, sunjica isl. pa ces ti dobiti svoj dio i moci ces placati advokate...
a to se ti pronasao u ovoj agresorsko-genocidnoj kopiladai ????????
Interesantno, na tvom profilu ne nadjoh niti jedan antihrvatskih ili antisrpskih komentara, a antibosnjackih ima na pretek. A vi agresorsko-genocidna kopilad cak i na tekstovima o fudbalu koristite priliku da lajete na SDA, slucajno ili dobro osmisljen plan zlocinackog udruzenja CANVAS, koje vam sigurno govori da pisete da je SDA kriva ako kisa pada, da je SDA kriva ako su vrucine, a sad nebi cudilo da napisete da je SDA kriva sto Ibisevic nije otisao u Englesku, jer vi agresorsko-genocidna kopilad i zlocinacko udruzenje CANVAS pokusavate na sve nacine da izazovete raskol kod Bosnjaka, pa ne birate dali je tekst o fudbalu ili je politicki. Pokusaj da ne pises u sportskim vijestima o politici, jer ispadate glupi i ofirni.
Pogledajte kakve nickove dozvoljava agresorsko-genocidni odnosno srpsko-hrvatski portal klix.. Жaркo Чeтниk A sta mislite da Bosnjak nesto slicno u vezi Bosnjaka napravi, ova gamad sa klixa bi ga odma blokirala. Ali ovo njima ne smeta, cak im mozda i godi..
halo, genocidasu sta si zabalio i zapjenio, jesi li u sluzbi zlocinackog udruzenja CANVAS ili neko samoorganizovano udruzenje genocidasa zaduzenih da bale na portalima i da sire antibosnjacku propagandu???
kojih to svjetskih djela, gdje se citaju u rusiji smrdiji, bugarskoj....hebo li ti dobrica djete i majku
A vidi ti ovaj klix u sluzbi agresorsko-genocidne odnosno srpsko-hrvatske gamadi.. Ne mozes dati dislajk na komentar od nekog od agresorsko-genocidne gamadi.. Neda klix svoju srpsko-hrvatsku gamad A sad me obavezno blokirajte
jevrejski Fasisti u pohodu na jos jedan Genocid nad Palestincima. UN ce poslije ovog krvavog pohoda jevrejskih fasistickih hordi, kao i mnogo puta do sada, da saperu zlocinacke jevreske krvave ruke, natopljene krvlju palestinske djece.
Ko je Abu Bakr al-Baghdadi??? Prema svemu sudeci, on je buduci vodja Balkana