Trebali bi barem studenti promjeniti rutu radnih akcija i da se ide posjetiti Janja, Konjević Polje, Vlasenica... uglavnom povratnička naselja jer srbi ih se sjete samo kad treba oskrnavit džamiju, ili mezarje, ili izbrisat riječ genocid sa spomenika.
Normalno da su zaboravljeni a ima ih jos takvih, jer mediji najbise pisu u doboju, orasju, bjeljini, kad je recimo klix. pisao o konjevic polju ili nekom drugom mjestu gdje je Bosnjacka povratnicka populacija??? Bosnjaci pomazite Bosnjacima, manite se nekakvog jedinstva sto nam se namece kad je drugima tesko, a kad sve ovo prodje ponovoce oni nastaviti po starom
Studenti su zavrsili sa radnim akcijama, nazalost. U pon pocinje nastava i nemamo vremena vise da pomazemo, ispiti gdje su, tu su.. Sad ostaje na nezaposlenim, POMOC U CISCENJU JE NAJPOTREBNIJA, vjeruj te mi. Bila sam i vidjela koliko je stanje grozno. U svakoj kuci, zgradi u podrumu je ostalo blata, mulja, fekalija do koljena. Na ovakvim vrucinama je to strasno opasno, zarazno, smrd se siri.. omozite kome stignete, jer ovakvim tempom svi cemo se porazboljevati.
Prikaži sve komentare (40)