leniica
Spol
Muški
Boja avatara
df5f37
Banovan
Ne
Registrovan
08.04.2013.
Komentari
1169
Komentari korisnika
@SvetiJuraj Ti si pravi ljigavac. Fuj osoba. Pored Hrvata kao ti, sve vise respektiram Srbe. Btw ti koji financiraju IDIL danas finansirali su i vas kako bi mogli financirati BiH. Tako da i za svoje komotno mozes reci da su IDIL.
I to je kao nesto novo?
@jasirsum Ja bih u Tibri sano stan da ga izdajem. Ali za slican novac mogu uzeti na C.Vili i za vise novca ga izdati, i to bez renovacije...
@miješam.malter Zato sto je u nasem gradu. Isto tako komentiramo nakulane kuce po Sarajevu, sto izgledaju kao favele, s uskim ulicama izmedju da se 2 automobila ne mogu mimoici.
@sebijaizmetbeg Wow, prica o stanovima s nepoznatom osobom se zavrsi na psovanju majki. Ponasajte se kao da reagirate svojim inenom, a ne nickom.
@Marx Marx je bio Jevrej.
@ErikBerne Ja se ne sjecam da je nedavno Hebron bio bombardiran i da je 2000 ljudo poginulo. Da ti to nisi zamjenio s Gazom prije par godina?
@BivsiTurcin3 'Neka oni koji podrzavaju tudju drzavu i tudji narod na ogromnu vlastitu stetu sebe, svoje zemlje i svih njenih gradjana, preispitaju svoje mentalno zdravlje.' Tacno tako. Vise nasi brinu o Palestini nego sto nam pola drzave rezervirano samo za srbe (republika 'srpska') i sto povratnici bivaju diskriminirani.
@bianconero8 Lol. Jel to stvarno stavljas odgovornost za stanje u svijetu na 'nevjernike'. Nikako ti tvoji vjernici nisu krivi jel? Mi im stavili prst na trigger ili sta? Damn al ima ludjaka.
@Platoon To je drzavni terorizam. Imho.