samton
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
27.03.2014.
Komentari
3308
Komentari korisnika
JEBOTE OVAJ KRMAKGRAD ISTI ONI SHOPING CENTRI PO ZAPADU STO SE SAD PRAVE U VUKOJEBINAMA DA IH NIKO PUNO NE GLEDA.
Sa ankete: Da li je, prema vama, Gavrilo Princip heroj ili terorista? Terorista (6213) - GLASALI BOSNJACI 44% Heroj (5348) - GLASALI SRBI I SKUTORI 38% Ni jedno ni drugo (1723) - GLASALI KOMSICEVCI, TAKOZVANI BOSANCI NACIONALOIDI ILI JUGOSI 12% Ne zanima me (942) - SVOJE NACIONALNOSTI NESVJESNI BOSNJACI 7%
OVAJ DOGADJAJ JE UPRAVO DANAS PRIKAZAO STANJE STVARI. NA JEDNOJ STRANI: 1. KRMAKGRAD, IZDAJICA KOJI JE ZBOG 3.14CKE IZDAO SVE SVOJE, KLEPTOMAN FASISTA, GUSLE, GIBANICA, RAKIJA, OPRANIH NEGDJE OKO 50 MILIONA MARAKA IZ BUDZETA LOVE, PUCAC SA JEVREJSKOG GROBLJA, GROBAR ITD 2. NA DRUGOJ STRANI, PREDSJEDNICI IZ REGIJE MINUS PASALUK, NJIHOVE GOSPOJE, EUROPSKI MINISTRI, INTELEKTUALCI IZ EUROPE, VIJECNICA, BECKA FILHARMONIJA, EUROVIZIJA, DIREKTAN PRIJENOS U 65 ZEMALJA, LIJEPO VRIJEME, CARSIJA, TURISTI NA VELIKOM EKRANU GLEDAJU BECKU FILHARMONIJU U STILU KAKO KORISTE PARKOVE U VELIKIM EU MEGAPOLISIMA, VIJECNICA, DA ONA STO JU JE ZAPALIO SRBIJANSKI AGRESOR BLJESTI I U STVARNOSTI I NA TV-u, SVI SE SJECAJU JOS JEDNE U NIZU OD SRPSKIH LUDOSTI, RAZLIKA IZMEDJU TA DVA SVIJETA KAO NEBO I ZEMLJA.
Ali najbolji mi bio kad ga je ugrizao pa on to skontao. Kao da se probudio iz blockouta pa skontao sta je uradio, kao Haniball Lecter.
STO SE TICE LOVE ZA PLASMAN DALJE, FIFA NAM JE ISPLATILA LOVU KAO DA SMO SE PLASIRALI MEDJU 16 EKIPA, SAMO JE TO PLATILA AVANSNO ZA ONAJ TRENING CENTAR U KOJEG DZEKO I SPAHIC NECE DA IDU. MEDJUTIM FIFA JE IZDVOJILA MILIONE, KAO I UEFA, PREMA TOME, FIFA SMO SE ODUZILI KAD SU NAS JE O'LEARY SUTNUO NAPOLJE. JOS DANAS UEFA SUTNE NAPOLJE KAD POBJEDJUJEMO I ONDA SMO IM SE ODUZILI!
NEMOJTE MENI TO GOVORITI, VEC NJIMA! http://www.espnfc.com/blog/name/59/post/1915471/headline
UDRI NARODE ZAIMA PO JAJIMA! http://www.espnfc.com/blog/name/59/post/1915471/headline
BOSNA TREBA SE POVEZATI VISE SA FRANCUZIMA, SVABAMA I AUSTRIJANCIMA. PREDIVNA STVAR OD OVOG ISPADE!
FRANCUZI I SVABE OD 16:00 DO 19:45 NON STOP O SARAJEVU, OD 18:15 DO 19:45 DIREKTNO IZ VIJECNICE, A KLIXOVI STAVILI SRBIJANSKE TERORISTE RAKIJU, GIBANICU, KRMAKGRAD ITD NA NASLOVNU I NI RIJECI O OVOM SUPER VAZNOM DOGADJAJU KOJIM SE OBILJEZILA 100ta GODISNJICA SRPSKE LUDOSTI?
O cemu ti pises budalo. Kakva nova historija, historija se dogadja i pise onakva kakva jeste, a ne kako vi cetnici mislite da treba biti.