Mirso.B
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
11.02.2014.
Komentari
1092
Komentari korisnika
Krajnje je vrijeme da se "ustanove kulture" okrenu onome od čega se živi i da svojim radom priskrbe sredstva za normalno funkcionisanje! Ako to nisu u stanju, ne trebaju nam kao kamen oko vrata, koji reže granu na kojoj sjedi. Umjesto što su potrošili milione na "kulturu", bolje bi bilo da su kupili nove trolebuse i/ili autobuse na plin GRAS-u, da se ne gušimo u njima i ne čekano satima.
Njegova bivša šefica Margaret Čan i pstali uposlenici WHO (SZO), trošili su više od 200 miliona dolara godišnje na putovanja biznis klasom i noćenja u najskupljim hotelima (piši Lepa Brena za 6 osoba). To je više nego su utrošili novca na sve zarazne bolesti u Africi.
U KS nema već duže vremena ministra zdravstva, nakon što se SDrP/DF ov Rudmir Mesihović ispalio usljed pandemije na Jadran u jahtu ofakle je dao neopozivu ostavku iz udravstvenih razloga.
Isto tako je Duduk rekao i da je budžet rs stabilan, kao što sada hlupa gluposti. Možda je on nešto prespavao, ali mi nismo, ovdje se od 1992. do 1996.godine vodio rat u kojem smo dali sve od sebe i na kraju pristali na nepravedan mir, SAMO DA srbija i rs NE BUDU JEDNO! Neće nikada ni biti, ima ko da brani Bosnu i od Duduka i njegovih gluposti i od pijanih četnika i drugih fašista!
@Mirso.B Ima toga još, ali ne stane u komentar. Nadam se da neće ni ono nabrojano realizovati. Smrt fašizmu, fašistima koji počijiše genocide i svima koji ih na bilo kolji način podržavaju!
Vjerujemo vam, kako da ne, a zašto u program niste stavili svoje GLAVNE CILJEVE, već samo one sporedne? Pokazali ste i dokazali da su vam glavni ciljevi bili: 1. dočepati se što više novaca poreznih obveznika, 2. Zaposliti što više poslušnih, podobnih, (po mogućnosti to i naplatiti), rodbine i prijatelja, 3. Staviti pod punu kontrolu sve moguće medije i usput obavezno NEGIRATI GENOCID.
Za uragan pete kategorije moraš imati posebne uslove - pobiti i pokrtiti domorodačko stanovništvo, porobiti pola Afrike za jeftinu radnu snagnu, razbiti porodicu i odvojiti čovjeka od svih moralnih vrijednosti i načela, promovisati homoseksualnost i svaku vrstu nastranosti.