Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na isti način je prevarena srebrnica i pokušaj zapadne Bosne ." Predajte oružje nećemo vam ništa".
U međuvremenu dok ovaj konjoglavi mrmlja Ukrajinci oslobađaju Kreminu.
Aha, dosad su se igrali a odsad će se vojska pozabaviti tim pitanjem. Nije čudo da su Srbi onako izgubljeni kad su im idoli ovi moroni.
Dugo nismo vidjeli Konjoglavog , evo ga opet sa svojim bajkama . Malo red konjoglavog Lavrova , malo red medvjeda Medvedeva . Tako funkcionise rusko drustvo nepismenih kulaka-robova , budaletine koji unistavaju sopstveni narod
Svaka cast EU i Zapadu, a ovo je dobro doslo da jednom za navijeke ne budemo ovisni o Rusiji. U tu ovisnost ih je uvela Merkelova, koja se sad sakrila u misju rupu, jer se otkrilo da je putinov covjek i rusofil.
UKrainci nisu uzeli ni 10km teritorije osim ondje gdje su se Rusi strateski povukli!! ostalo je predstava za malu djecu!! uz svo naoruzanje svijeta i hiljade mlijardi Eura Ukrainci ( nacija od 40miliona oljudi) ne mogu nista! A oni smecari glpsonski sto kliču SLava Ukraini nek se deru ZA dom SPrmni,svkako je isto.
Oduzeli su Ukrajinci 50% teritorije koju su rusi okupirali poslije 24 februara . I naravno da ce protjerati i one smecare-glupsone iz Donjecka i Luganjska , kao sto je i smece protjerano iz Krajine ( u toku je i ciscenje smeca sa Kosova )
Nacisti i njihova zamjena teze jer nije niko napao rusiju, vec obrnutao. Nakon dosadasnjeg iskustva, Ukrainci vas se ne boje, obzirom da ste udarili na tvrd orah, a pomogli ste i zapadu da se u kratkom vremenu ujedini i organizuje. Nikad vise 1939. i pakt sa nacistima.
Bahnes u komsijsku kucu marnes komsinicu tako to izgleda u ukrajinskom ratu i onda hajmo sve ispocetka bez ljutnje....
Ovo nešto već viđeno na teritoriji BIH protjeraš, pobiješ, popališ, siluješ, poćiniš genocid raspišeš referendum na tom etnićki očišćenom prostoru i kažeš to je želja ,,građana".Šta misliš šta bi na tom agresorskom referendum rekli oni protjerani ili pobijeni da su živi a i svak ko ima trun savjesti i poštenja i ne priznaje ratom okupirano.
i sta je bilo kad si se probudio debilko jedan?? jesi se isao vakcinisati 5 dozom?? to ti sve znas iiz prve ruke?? ili sI TO procitao RTL russia, BBC ,Index i KLix u????
Udjeđ ljudim u zemlji sa 300 000 vojnika, pobiješ i siluješ silu civila, ostvaljaš ih bez struje i bombarduješ i onda iznosiš prijateljski prijedlog. Jedini prihvatljivi uslov za pregovore je denacifikacija Rusije. To bi značilo zatvor za Pulera, Lavrova, Peskova i Prižogina te ostalih marioneta...
i sta je bilo kad si se probudio debilko jedan?? jesi se isao vakcinisati 5 dozom?? to ti sve znas iiz prve ruke?? ili sI TO procitao RTL russia, BBC ,Index i KLix u????
Tuče thompson, kalašnjikov a i zbrojevka, Baci bombu, goni bandu preko Dnjepara
Danas rusi napustaju Uefu, igrace u aziji sa nepalom, mongolijom. Tamo i pripadaju. Ispod moskve u svim kartografijama srednjeg vijeka pocinje Azija. Jos da i nas napuste u svakom smislu, jer rusi zive u paralelnom svijetu ispranih mozgova, ko zeli ovakve glave da gledati.
Ukrajinci u nasem ratu srbima slali oruzje i ljude a vi sada podrzavate Ukrajinu. Vidite koliko ste gluo i neuk narod.
Ukrainci slali onom tko plati. Za informaciju sire javnosti, isti ti ukrainci u vrijeme najvece blokade 1993 godine u Zenicu spustili helikoptere sa rezervnim dijelovima i opremom u kasarnu ABIH, piloti uzeli lovu i napustili BiH. Nema tu ljubavi, sve za lovu, a narod neka se roka i prica o emocijama
Offf... vidite da ste pušiona, vi sada niste u poziciji da uslovljava te, Ukrajincima svaka čast, mada bi bilo bolje za sve da se rat zaustavi, kretenčići iskomplelsirano počinju ratove. Sve metar i žilet kompleksi, Napoleon, Hitler, Putin, sve patuljci
Ovaj i dalje lupa ko maksim po diviziji
Đura će ti oprostiti što te je tukao,
"Kada lopovi počnu braniti ono sto su stekli neče biti većih boraca za poštenje i pravdu,a protiv lopova" Duško Radović
ČISTI PRIMJER AGRESIJE - nema veze sa nacizmom i bilo čim drugim