TitoUstaj
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
18.03.2021.
Komentari
950
Komentari korisnika
Stoka jedna! Nije im valjda advokat rekao da ne govore gdje je tijelo kako bi se nagodili za manju kaznu. :S
Ovoj izraelskoj gamadi je to glavni cilj ... sravniti natalited maksimalno. Mater im cifutsku
U ovom tuznom trenutku nadati se samo da ce naci tijelo ovog malog andjela da koliko toliko utjehe roditeljima da i da je isprate na njen vjecni pocinak. Pocivaj u miru andjele!
Pocivaj u miru andjele mali! Nek ti drugi svijet da bolje od ovoga u kojem si nakratko bila. A vi politicki pacovi, zar je zaista ovo mjesto za prepiranje. Haaaalooo. Zar je bitno ko je odakle, stavite se u cipele roditelja koji su izgubili dio sebe, i oni su od krvi i mesa i prestanitr se vise prepirati na tudjim patnjama. Pogledajte svijet u kojem zivite. Samo zbog vas se ovakve stvari desavaju!!!
Na koji nacin kazniti ove pocinitelje ... djeteta nema vise, tugu nista ispravit nece. Ja se nadam da ce ih u zatvoru svaki dan muciti dok sami sebi ne presude!
Koji si ti idiot haha
A sta je to vase ?? Hahahaha
Pucajte ja i sad drzim cas je rekao ako se dobro sjecam ucitelj u kragujevcu njemackih korijena tokom WW2 kada su nacisti streljali cijelu skolu a njemu ponudili spas jer je eto svabo. Al on je rekao sto jeste i zbog toga je streljan zajedno sa svojim ucenicima ...
Znaci opravdano varanje i laganje ... super sad se zene nemaju sta buniti ako ih muz vara ! Koja je to pamet haha
Koji je ovo moron hahaha e da ti je tito tu kako bi mu noge ljubio ko tvoj li deda i baba sto su!