Formula
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
12.06.2015.
Komentari
12493
Komentari korisnika
1993-1994 bilo nesretno doba za obje drzave, ne ponovilo se. HR demokratska drzava u EU, uvazava nas kao susjede, tako da i nasi pogledi trebaju biti usmjereni ka Zapadu, a ne drugoj destruktivnoj strani, koja je zaglavila u proslosti
Livno je u BiH, uvijek bilo i ostalo. Nije problem imati velike emocijebprwma HR, ali ne zaboravi ni rodnu BiH. Usput, ogromna vecina gradjama HR ima prema nama pozitovnu emociju, pa tako isto i mi prema HR.
Sretno komsije. Ljubomoran sam, ali pozitivno na nacin kako volite svoju domovinu. Sve simpatije su usmjerene ka Vasoj repki, a usput poruka nasima sa dvojnim drzavljanstvom da vole HR, ali da takodje ne mrze BiH kao rodnu grudu. Sretno HR.
Sud rekao svoje, Rezolucija potvrdila i obavezala UN da se uvrsti u dan sjecanja. Pametnom dosta
U Jasenovcu je pored jevreja i srba bilo i drugih, odnosno svih antifasista, a zna se sta je definicija genocida po medjunarodnom pravu.
Respect za tim koji je radio na ovako delikatnom i teskom zadatku, sto je pokazalo da se vec danas Srebrenica ni od strane negatora ne spominje u provokativnom smislu. Jedino je nejasna uloga Hadzifejzovica koji zbog licne mrznje ne moze da cestita Lagumdziji na dobro uradjenom poslu
tako se to radi
Bravo
I to za Bajram, sramota