Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci se i sprovode sa lisicama
sad dvije kese nosa
Vjeruj mi svi ovi političari kod nas i bivša i sadašnja vlast su kriminalci!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Došao lopovluk kraju nakon 30 godina. Dok je SDA bio na vlasti u Sarajevu mogli ste šta hoćete , sad prpa.
Znaci sljedeci osmica, svi putevi vode do Bakira.
A Sda tv Hayat, koja promovise novotarije u vezi vjere, starlete oskudno ubucene i botoksirane, koja je angazovala Avdu Avdica koji je potvarao kroz 60 minuta sda glavesine a sad ih brani, i koji kazu ima puno stanova u Sa ( kako?), za Bajram dovodi Hadzibajrica i drugu sda kliku. Fuj..
Broj 1 smo u svijetu!!!! Postali smo zemlja skoro 100% korumpirana od do. E cestitam,sad svijet zna za nas i gdje ne treba davati pare,donacije niposto. Ne znam kako kod nas uopste funkcionisu bilo koje ustanove,institucije... Mi ne znamo drzavu voditi.
E svaka cast ovoj policajki sto gura ovu khuravu. Bez maske,ostro,profesionalno.Ne boji se nikog,ono americki pravo. Orden ti treba dati legendo.Ovo je pravi policajac,respekt veliki za nju. Nek' se ugledaju ovi prasinari po kladionicama sta je pravi policajac. Ti si vlast,narod ocekuje zastitu od tebe i ne smijes se bojati nikakvih jalijasa.
Sto se ovo ovako stisnuo i povio beg,ko da ga je potjeralo u wc?
Kafa, sok i secer u kesama da podmiti sud 😂😂😂😂
Joj Al padaju uu ko kruškeee, jest im sky valjao, ljubi majka ljepotane, uvalio i sina u kriminal.
Kad ce po Vasviju i onda po sultana,glavu aždaje Bakira?Kad ce prsten za glavu aždaje? Nijedan projekat ovih kriminalaca nije mogao proci,a da on nije dobio svoju piksu i aminovao.Apsolutni vladar Sarajeva bio.Ali nema vise jaro,nema vise.Sad niko od njih nema miran san. On i ovi klosari su najvise unistili Bosnjake,da Bog da te pare pokradene trosili za lijekova.
Ja kontam napravili onako fin,moderan,prva liga zatvor u Vojkovicima bez veze,da zjapi prazan.Ali,evo izgleda da ce poceti useljavanje prvih stanara.Jest,da nece biti na principu kljuc u ruke,ali ipak ce useliti u novogradnju.I sve obezbjedjeno.Halal im od mene svaka marka na sto duzi period.
Ja ja mangupe, jalijasu
Gucci SDA - odlaze u pred sud sa stilom. Kurce se po gradu a sve stekli kroz lopovluk...
Hapsite sve poslijeratne nacelnike sarajevskih opština
Lisice na rukama, a u kesama marke, euri, dolari, franci, da što prije budu na slobodi
Tužan sam. Ne zbog Hadzibajrica, nego eto što sam bio glup pa vjerovao da je on kao neka ličnost od ugleda. Možda se dokaže i suprotno ali nešto čisto sumnjam. Bošnjaci, Bosanci, hapsite svoje lopove ako hoćete prosperitet i respekt. Nema naših i njihovih lopova. Bolje da mi naše prije pohapsimo, prije ćemo i ozdraviti.
Sve Hayatove ramazanske udarne persone završiše po zatvorima ili s nekim optužnicama. Kako Hayat nije stid ramazan prljati na tako gadan način? Čast gostima izuzecima.
Ne znam zaista...neka nam je Bog na pomoći, i njega hoće da neuzubilahi privatizuju. Uz dužno poštovanje vjernicima, i sam se takvim smatram, ali čini se da su većina onih Hayatovih za ramazanski program što su palamudili, za nešto i optuženi. Imamo mi ljudi koji su pošteni, i kredibilni i primjer ljudima u vjeri, ali Hayat zaista sebe diskredituje u svakom smislu. Kako vas nije stid?
E sad iz ćorke uzimajte marvo kriminalna!