appleUser1667912361
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
08.11.2022.
Komentari
1051
Komentari korisnika
Nema ovo odavno veze sa muzikom.Ovo je maskarada koju je LGBT pokret uredio kao svoju najvecu platformu za svoju promociju i svake godine polako pojacavaju. Sta god mi mislili individualno ova agenda ce ici dalje.
Talijani nekih davnih godina bili najveci zavodnici zena,a danas pjevaju: One hoce isto sto i mi, one hoce isto sto i miiii....
Zar ovo jos postoji???😂
Broj 1 smo u svijetu!!!! Postali smo zemlja skoro 100% korumpirana od do. E cestitam,sad svijet zna za nas i gdje ne treba davati pare,donacije niposto. Ne znam kako kod nas uopste funkcionisu bilo koje ustanove,institucije... Mi ne znamo drzavu voditi.
E svaka cast ovoj policajki sto gura ovu khuravu. Bez maske,ostro,profesionalno.Ne boji se nikog,ono americki pravo. Orden ti treba dati legendo.Ovo je pravi policajac,respekt veliki za nju. Nek' se ugledaju ovi prasinari po kladionicama sta je pravi policajac. Ti si vlast,narod ocekuje zastitu od tebe i ne smijes se bojati nikakvih jalijasa.
Njoj nece trebali vazelin za njenu roru.Bilo je to na kanalu redovno i propuhano maksimalno.
x392 Moj jarane,ne dao ti Bog da te maskirana SIPA povali.Cuj Keljemendi,Sejfovic???Hahaha,e jesi smijesan sa tim svojim idolima. Ubili bi oni i jednog i drugog da bi se upishali od batina. Jaro,kad Amerika obucava i stoji iza nekog sa tim se ne mozes igrati. A ti tvoji tzv narko bosovi se ne vide.Keljemendi se usro na sudjenju Ziki,zato je pjevao ko slavuj. Jer zna da bi ga Zika sahranio da su vani.
Sto se ovo ovako stisnuo i povio beg,ko da ga je potjeralo u wc?
Normala,ali poslije par samara sve ce znati i prihvatiti. Al' ono pravih samara,da mu se frizura odmah pokvari.
Najveci problem za FBI ce biti sto advokat Mr.Asim Crnalic kaze da nije njego klijent uzeo 150 000, nego 145 000 i da je to bio zajam. Sto ti je biti dobar advokat.Kako je samo inteligentan,pametan,malo je reci.😂