MehoBoss
Spol
Muški
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
19.10.2022.
Komentari
1569
Komentari korisnika
Klix hvala što postojite! 😂😂😂
Željka, kako uklopiti priču o TZV. "Otvorenom Balkanu" i Jačanju entitetske linije!? 🔹OVDJE STE PALI, I OGOLJENE SU VAŠE NAMJERE!
Strane sudije treba da odu, ali ne sada! Sve dok postoje reprezenti politike Miloševića i Tuđmana u BiH.
Mehdi Mahdawiki u rašlje!⚽🥅 Bravo Iran!,🇮🇷✔️
Čoviću, Ko se ono divio emocijama u NSRSa!?
između fotelje i države ŠTA MISLITE ŠTA ĆE NERMIN ODABRATI???
Gdje god vlada HDZ tamo su zastave susjedne republike Hrvatske! To su efekti te politike! Pokaži šta su oni konkretno uradili u korist BiH , potpisujem zauvijek da budu u vlasti!
🔹Svaka čast za komentar u korist BiH! A sada se osvrni oko sebe i pogledaj kakve katastrofalne učinke po društvo u BiH ima segregacijska politika "Dvije škole pod jednim krovom" ? ➡️Poruka da djeca ne sjede zajedno sa drugom djecom jer su druga djeca Bošnjaci Muslimani. To je antievropski , anticivilizacijski i antibosanski! Raspusti to i pusti djecu da normalno žive!
Gubitak meke fotelje, dovodi do tvrde stolice, koja može prouzrokovati grčeve, a vrlo često i zatvor !! Drevna politička...
Kada si ulazio Nermine u vlast , Dodik i Čović su ti se smijali pred kamerama! Smijali su ti se od dragosti što sa sobom sada imaju lika koji ne zna je li pošo ili doći! Tako to biva kada dopustio sebi da te stranci nameću tvom narodu kao Premijera!