Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajisnici su oduvijek bili dobri domacini. Jos mi se nije desilo da odem praznog stomaka ili da me ne uprte sa nabavkom koja traje po mjesec dana.
U Cazinu bujrum nikad nije nestao i nikad nece....
imam dobre ramazanske slanine, moze je jest i ko posti, sa rakijicom nema boljeg mezeta.
Ako je vjera privatna stvar zasto se ne iftari u svojoj kuci, u miru i tisini sa svojom porodicom kako bi i trebalo. Zasto je cifra postaca bitna i kome, i u svrhu cega se plasiraju ovakve vijesti i slike!?
Ako je vjera privatna stvar, zasto se svake godine za korizmu upute kolone ljudi na krizni put javnom cestom? Sve dok nije od budzetskih para i ne ometa red i mir, ja nemam nista protiv. To sto je vjera privatna stvar znaci da drzava ne treba da se mjesa u nju jer nije javna stvar i obratno, to ne znaci da je ne smijes praktikovati javno (opet, bez nametanja i ometanja drugih). Drugi par opanaka je prebrojavanje, grupisanje, mahanje zastavama, bratimljenje, itd.
šta fali ovome? ali ljudima kojima ovakvo nešto smeta obično ne smeta npr: što pederi svoju seksualnu orijentaciju, koja je također privatna stvar, ne upražnjavaju unutar 4 zida nego moraju organizovati parade, i još nametati svoj pogled na svijet drugima i svakodnevno nas bombardovati plaćenim člancima? samo navodim primjer jer je aktuelno ovih dana..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ko n vaseru
uskoru i za ginisa
Hajmo poslije Iftara ples !!!
teferic bez ringispila
nemoj te zaboravit se naroljat poslije ramazan da nadoknadite nedostatak alkohola..
nema sta javni iftar, fesovi,nikab ili kako se zovu ove marame, Turske zastave sigurno ste 100% Bosnjaci to su ipak njihovi obicaji... ???
ne kontam pitanje...jel pokusavas biti ironican ili sta?? Turska zastava je tu jer organizacija koja ovo organizuje je iz Turske, a ovo ostalo (mahrame, fesovi,...) bi trebalo da ti bude jasno ako si stanovnik ove planete