Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukane ne zavlaci nas ko Alija,znas i sam da ako pukne da ce se vojska raspast iste sekunde,kakav zajednicki stozer kakvi bakraci,odma sad skontajte tu soluciju kako da se rastalimo i uzmemo oruzje ako zatreba.
Juce im se uvlacio u Paksu u Sijekovcu.
zukan je piçkh@
Kakva je to bolest, odavati pocast nekom ko je jos ziv. I u zatvoru.
i u pampersu bolhe da su mu poslali pakovanje pampers pelena
NOVA UNIFORMA NE MIJENJA MENTALNI SKLOP. TREBA SAMO POGLEDATI BIOGRAFIJE POJEDINIH "VISOKIH" OFICIRA!
Uvek se tenzije prave oko nebitnih stvari zbog kojih onda ispašta većina koja nema ništa s tim
Promjena uniforme ne znači promjenu mentalnog sklopa. A onaj kome se "odaje počast" sada ne zna jeli piškio ili kakio... bijeda.. "drčna junačina "(nalogodavac genocidnih radnji) ispred žice kampa u Potočarima!
Uskoro ce se ovim srpskim oficirima pridruziti Dodik,Zeljka i ostali...zivi bili pa vidjeli
Pa imal ovaj lik kakvu vlast o sta se radi u njegovom kokosinjcu
Ako nije genocid vec teski zlocin kako kazu bosnjaci pravoslavci - posrbice, onda je sratko mladic teski zlocinac.
@sedmica6, kao i obicno istorija koju su tebe ucili je frizirana. srbi koo nacija ne postoje, napravite DNK analizu i postotsk Turskih gena je kao u srec Stambola. vi ste Turci nskon 500 godina prava prve bracne noci. Vidjeti pod Bajazit, Muratov sin ozenio lazarevu kcerku jelisavetu, nskon sto su pregazili Kosovo
vela havle
Pa ljudi ove se ne smije desavati. Pa dokle smo to dosli??? Zamislite da ovo urade u Hrvatskoj ili cak i u Srbiji je to teskozamislivo
Srbi tvrde da nije bio genocid! Kazu da je to zlocin, pa zasto slave zlocinca? Naopak narod da valja.
E moj Zukane.... cuvaj se prvog do sebe
Samo po zakonu prijavljivati sve one koji veličaju, slave i obilježavaju presudzene zloćince.
ovaj je naivan …ne vjeruj im nikada
Ne brini imamo plan nije ovo vise 92-a a to i ovo bijednici znaju.i cijeli svijet. Nikad vise nece biti isto ko 92-e i nece ih ni Amerika spasavati ko kod B Luke.
Zukane samo oštro. Zločinci i oni koji ih veličaju su gnjide.
Zna Helez šta radi !!!
Niti im taj inspektorat šta može, a i da može neće uraditi! Ko se god ovom čudi i misli da je slučajno ili je lud ili mu smrde noge. Na kraju, kako će odati počast ratnom zločincu koji je živ?!? Ako su to stvarno uradili kao što su 09.01 bili u svečanoj loži u Banjaluci i nisu odgovarali zašto bi to sad bio slučaj? Bolje da su odali počast mrtvim nego li živim kolegama=ratnim zličincima, zar ne?!