slobodnabosna3
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
16.09.2019.
Komentari
1214
Komentari korisnika
Volio bi da neko napravi neku analizu sta je SDA uradila dobro, a sta lose za vrijeme svoje nazovi vladavine. Cinjenica je da se svi bore za fotelje i dobre plate. Mi na izborima biramo samo izmedju manjeg i vece zla.
Nadam se da Dodick ovo ne cita, jer ce ponovo raspisati 100-ti referendum za otcjepljenje. Zali boze naroda u RS-u koji nasjeda na njegove price, a zive sve gore i gore.
Citam da dosta debila opravdava ovo ubistvo. U po bijela dana, pucati gdje se krece masa ljudi je za svaku osudu. Hvala bogu da nije jos neko nastradao.
Nemogu da vjerujem kakve komentare citam. Da li to svi treba da uzmemo pravdu u ruke i da ubijamo svakog ko nam prijeti? Zasto se pametnjakovici ne okupite ispred tuzilastva i protestvujete da se malo poostri zakon? Hocemo divlji zapad , a tezimo ka EU.
Hvala mu za sve sto je dao ovoj reprezentaciji. Svi mi imamo pravo na privatne trenutke, a zasto to ne bi imali i Dzeko i Amra!
Ima li iko ko moze normalno da prenese loptu na protivnicku stranu? Tahirovic kobajagi vezni, a veze nema sa fudbalom. Golman nam je katastrofa, samo cekam njegov kiks.
Ja otvorio clanak samo da vidim da li se opet razdruzuje od BiH.
Mozemo kukati na Bingo do mile volje, ali spasio je par firmi od propadanja i cak unaprijedio proizvodnju. Sta bi bilo sa tuzlanskom Ditom da je nije kupio. Ima toga jos, samo mi volimo da trazimo samo negativne stvari. Koliko je firmi isplatilo pomoc radnicima osim binga?
Momak za primjer. Dobar kosarkas, pozitivac, jednostavno tesko je naci razlog da ga mrzite.