gooUser1709926738
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
08.03.2024.
Komentari
514
Komentari korisnika
Skontali te Ameri,pa ti i je si r.s. i snsd,znaju oni gdje se lova okrece i kome se daje.
Ko podigne minimalne penzije,poveca invalidnine RVI,i odobri boracki dodatak ljudima sto drzavu napravise,bez izuzetaka i suplje,taj ce dobiti izbore,Bakir ih je izgubio sto je borce slago i naredio da ih sutaju,s Bukvarevicem ih prevario,vjerujte,pamet uglavu vi koji mislite obnasati vlast,a i vi sto glasate.Nema glasa nikome,bez toga.
Nepisite nerazumno,ko prebi covjeka policija ili neko drugi,covjek je mrtav, ko ga je ubio.
Samo sa Bosnom imaju specijalne veze,vise ni s kim,kad smo dopustili,u ratu smo se odbranili,a u miru popustamo,ko to jos ima specijalne veze u drugoj drzavi,ma niko.
Nedaj se dedo legendo,i mene baca na ovoj vatri zivoj,nit mozes u stanu nit napolju,da nam pozivis jos dugo u zdravlju i rahatluku.Hvala GSS-u.
Ko je primio AstraZeneku vakcinu,zavrsio je sa zdravljem,i sam sa taj,da je Bogdo nikad nisam dobio.
Uticao je sigurno gdje netreba,nije uticao da podigne minimalne penzije,i invalidnine RVI,sto mu je duznost i briga,sram da ga bude.
Brine me hoce li imati za popravku auta i kaznu,od baba nek netrazi oni nemaju,zive od te dvije penzijice,a od imovine samo ono malo stana,nije se moglo,sve se ulozilo u drzavu.
Pocela se i ova nesto pitati,a prije 20 god.konobarisala ko jedna nasa u vrhu drzave,pogodite koja.
Nevolim Zahiragica,drazi mi je Helez,ali brate Fadil je Ajnstajn za Niksica,ljudina,bar je imo sazaljenja prema penzionerima i RVI,povecavao je koliko toliko,al ovaj Niksic me iznenadio,nemogu vjerovat koji je jad.