gooUser1655305697
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
15.06.2022.
Komentari
1135
Komentari korisnika
Kakvi su ovo demagozi zale se Ustavnom sudu a ne postuju odluke tog istog jer je 9 sijecanj proglasio NEUSTAVNIM odbosno donio ODLUKU DA JE NEUSTAVAN. Kakav jad i bijeda.
Sdfa marva i kratkopantolonasi. Sprzi ih Dino
REZOLUCIJA O SREBRENICI JE --USVOJENA. DONESENA ODLUKA O USVAJANJU I OBILJEZAVAT CE JE CIJELI SVIJET 11 JULA a vi se ku**ite kako god hocete. A bit ce ih jos kao i presuda na medjunarodnim sudovima kad KOSOVO podnese tuzbu.
Ovom mafijaskom udruzenje povecati sve poreze i na dodatnu dobit. Samo povecavaju cijene i trpaju d9bit sebi u dzep a radnicima ne povecavaju plate. S njima u talu je i inspekcija.
Prvo odakle im lova za hadz jer stalno kukaju te nema posla te plata mala....bijednici.??? Drugo upisuje im se u radnu knjizicu kao PREPORUKA KOD ZAPOSLENJA i naravno kao KVALIFIKACIJA.
Tuzno i pretuzno.
U odbrani cuvaju jedan drugog nigdje veze Samo sto nisu Vasilju u krilu. Ovaj reporter samo vice dobro je dok Englezi grijese. Svi ste kukali na Pjanica a pogledaj ove ko od njih moze zadrzati loptu 5 sec ili dati neki pas ili odigrati 2 dodavanja Jad i bijeda
Ovo je bas jadno. Ako je selektor ovo izabrao mislim nacin igre onda je i San Marino favorit protiv nas. Ima li iko bas iko koji moze zadrzati loptu ili odigrati 2 pasa. Jadnije ne moze.
Stanovnika grada???????? Pa bijednici ovi nemaju veze sa gradjanima Rajvosa . Ili sdfa mafija misli da ima??? Gradjani po mjeri sdfa mafije ili njihovi glasaci???? Unistise vjekovnu znamenitost ovog grada MULTIETNICOST I MULTIKULTURALNOST ili sdfa mafija misle da je Rajvosa samo njihovo??? Koji jad.pobogu.