Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zauzmu Mariupol i imat ce liniju logistike sve od Krima do Kijeva, to su htjeli od pocetka rata. Ukopavanjem oko Kijeva potvrdili su samo da po dolasku logistike idu nove ofanzive.
Pogledati snimke redova dugih preko 500 metara u ruskim gradovima. Za kilu secera. Iz kamiona. Skapace prije Ukrajinaca.
Zar nisu Putler i Lavrov mesec dana tvrdili da nece napasti Ukrajinu . Ili ti je pamet malo kratka ili si istinski idiot kao i ovi sto ti daju pluseve . Ne sekiraj se , kad se onih 300 000 odrzalo 3 godine , odrzace se i 3 000 000 Kievljana . Izgorice logisticke kolone pod NLAW-ima i Stingerima .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapadne drzave, poput Kanadjeni i Britanci su trenirali Azovske jedinice
Klošari sa klix.ba u promociji ruskih fašista.
Hocete u NATO,EU? Eh eto vam sad Amerika i Bajden pa nek vas tjesi i nek je akobogda zabrinut sto vas ubijaju. Ne podrzavam ubijanje djece i zena ali provocirali ste godinama a covjek vas upozorava i govori vam da vas ameri uvlace u rat i onda ce samo posmatrati i i osudivati da bi oni na kraju ispali dobronamjerni a uz to ce vam nabiti MMF omcu oko vrata a uz to pokupiti i sve resurse sto imate.
glùpp si i naivan..
Ma jesi li ti dobar, halo?? Ljudi imaju pravo da rade sta hoce u svojoj zemlji. Kako ste svi tako dvolicni i bezobrazni? Imate li bar malo ljudstva u sebi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to ce Putin sve lijepo opet da napravi i popravi.. kao sto je i Grosny poslje Ruske agresije opet procvjetao sa statusom posebne Autonomije na celu sa prodanim izdajnikom kao sto je Ramsan Kadirov
ja mislim da je ovo putinu cijelo vrijeme i bio cilj, spojit krim i donbas.njega kijev ne zanima,tamo je samo odvracao paznju.uz gobitak stare tehnike i ljudstva,koje kao sto vidimo njemu ne predstavlja problem
U Mariupolju kriju se neonacisti koji su cinili zlodjela pa se presvlace u civile..
Ruski fashisti se u hiljadama vraćaju ugljenisani kući! Toliko o brzom osvajanju Ukrajine! Sjetite se samo Černobila i Kurska i koliko su Rusi lagali i sakrivali istinu. Rusija je u informativnoj blokadi i pod diktaturom fashiste i agresora Putina. Kad Rusi saznaju istinu o svojim gubicima u Ukrajini, to će biti Putinov kraj!
Gledaj minusa…..sto su se smrdi angazovali, pa bankrotirace rusija dok svim ovim kretenima sendvice poplaca….
Dobar rus je mrtav rus...
nemojte me krivo razumijeti ali ako je na slici mariupolj treba pogledati ove zgrade,nisu sravnjene sa zemljom,malo ostrugati ovo crnilo,farba nova i prozori i zgrade opet kao nove,a sad uporedite ovo sa istočnim mostarom ili vukovarom,e ono je bilo sravnjeno sa zemljom.
Bolesni rusi, nacija potpuno odvojena od realnosti, zatucana do ekstremizma.. Zamisli kada te vlast koja ti ne da ni da protestvuješ, ubjedi da se boriš protiv nacizma, u 21 vijeku? i pošalju te da bombarduješ škole i bolnice u državi u kojoj je izabrani predsjednik židov, kojem su pritom ti isti nacisti ubili 90% porodice, tačno ekstremno zatucan narod. Nadam se da će Rusija platiti za ovaj zločin i za svu ratnu štetu, ekonomski su već mrtvi ali tek treba naplatiti.
Rusi i Ceceni skupljaju Javeline, NLAW, Panzerfaust 3, Stingere itd sto mogu https://m.youtube.com/watch?v=alhl589Mhwg
Nema šta, Vukovar 21. stoljeća.
1989 je sovjetski savez bio bankrot. Može i Ruska Federacija uskoro.
Koliko vidim, ima u kometarima i onih koji opravdavaju ovo. Malo prije ispod vijesti o Bećirevićevoj knjizi o srpskoj hegemoniji sve sami pljuvački komentari. Je li moguće da su prorusko-srpski fašistički botovi toliko brojni?
Prokletnici. Odnos snaga kao kad je Srbija napala BiH uz JNA arsenal pomoću unutrašnjih separatista.