Korisnik225883
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
07.05.2018.
Komentari
2183
Komentari korisnika
Opte poznato da je Nehammer faista, cionista i upak, kojeg interesuju samo mo i novac. Neto poput naeg ovia. I hajde ti priaj takvome neto o zatiti prirode, ekologiji, biodiverzitetu i sl...
"Milijarder" ... Zbog takvih nezasitnih kapitalista, faisti i dolaze na vlast. Jednostavno osiromaenom narodu kau da su migranti (ili bilo koji drugi nepoeljni) krivi za sve. Jednostavno tako to funkcionie.
Valjda će se neko sjetiti da mu kaže da demokratija koja se "brani" ubijanjem civila i ravnanjem gradova više nije demokratija, nego militaristički etnokolonijalizam, a to je uvod u fašizam. Doduše, ne očekujem da to ovaj lažni socijalista shvati.
Sve je to pišanje po sirotinji, koja to nažalost rijetko konta.
Uz sve navedeno, treba naglasiti da se današnja hrana proizvodi u puno zatrovanijoj okolini nego prije. Neki dan vozim se kroz Mađarsku auto-putom i spazim stado krava koje pase na livadi otprilike 50 m od ceste. Mogu samo zamisliti koliko olova, čađi i drugih otrovnih polutanata iz auspuha padne na tu livadu u toku godine. I tako je pored svake ceste. Dodaj na to zagađenje iz fabrika, pesticide, umjetna đubriva i sl...
Jbg, kao stranka koja je za nekakvu multikulti liberalnu BiH trebali bi do sad imati podružnice u svakom gradu u državi.
I ja kažem. Mada nije isključeno ni da je ovo isfabrikovana vijest.
Budalaština. Iran se na vanjskopolitičkom planu ponaša ispravno, ali na unutrašnjem planu kretenski. Treba narodu dati određeni stepen slobode. Ne može sve biti kao prije 1000 godina.
A Iran, koji je raketirao Izrael? A Jemen? Jel ovaj misli da su ljudi baš tolike budale?
Pročitaj malo o AIPACu, organizaciji koja kupuje kongresmene kao na buvljaku.