Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni pod koju cijenu, bolje da vatru gutaju nego da imaju "RS" u Ukrajini.
Znači sad bi pregovarali, ništa od toga, samo Hymars dobro pregovara, kod nj. nema pardona u pregorima.
Ajde bgti i Rs je privremena, nece ostat
Prije 2 mjeseca Rusija nece pregovarati sa Ukrajinom dok je skroz ne porazi i ne oslobodi od Fasizma. DANAS ?? Srbi na aparatima pade im Bratska i nepobjediva RUSIJA.
Sta HIMARS uradi hahaha
Lada je lada a HIMARS je HIMARS.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bgmi kako je krenulo ukrajinci će još ući na rusku teritoriju,sada kopaju protvtrnkovske klinove da se brane,sad uzmite i Krim i satjerajte kad krenuli i osvajanje ,nikad osvajač nije pobjedio
Lagano ih cjepaju na komade na svim frontovima i sad bi pregovore. Nema pregovora s teroristima dok se država kompletna ne očisti od agresora.
Zakon o zabrani vodjenja mirovnih pregovora? Dovoljno je da vrhovno rukovodstvo donese takvu odluku. Vijetnamci su pregovarali sa Francuskom, pa sa Amerikom. Kroz pregovore Ukrajina moze pravit pritisak na javnost, ali ako pregovara sama, problem je u nastupu, a ako ukljuci Zapad, problem je u statusu.
Pregovori sam služe kako bi se ukopale /premjestile / povukle vojne formacije. Kupovina vremena .ništa više
Pametni Ukrajinci, sa agresorom se ne pregovara, kao nazalost sto SMO mi primorani bili SA cet.sadistima
Spominje se hymars vidimo koliko je efektivan imate video gsje su unisteni plus pola ukraine zahvaljujuci hymars nema vode niti struje . Samo im salji hymars pa ce im biti jos gore
Mršš
Povucite okupatorsku vojsku iz Ukrajine i vjerujem da ce biti za razgovor 😁
povucete vojsku iz tudje drzave,platite sve sto ste porusili i onda pregovori
Uzora ih HIMARS M142.
Kud nestadoše onih pet uvjeta...eh ruje ruje ko vas ne zna
Hljeba vam dogovorite se vise 🤣🤣🤣
Ne, me smije se čekati sa oslobodjenjem, kao što je Alija popustio, pa da se ruje opet dobro spreme i evo ga opet belaj, odlučno NE do oslobodjenja Ukrajine!
Dok citav svijet ispasta zbog ove agresije.
Mogu sa vama pregovarati samo kad zadnji vas vojnik napusti Ukrajinsku teritoriju.
Nema uslova kad gubis,tad sutis i bjezis.