MarheroIskreni
Spol
Ženski
Boja avatara
80D239
Banovan
Ne
Registrovan
21.09.2022.
Komentari
638
Komentari korisnika
20k se borilo a trenutno se bori 9k, onih 11k pjevaju Azrailu.
Tako je Đole, prenesi svojim okupatorima da Ukrajinaca pola nema i da su opuste :)
Đole, bilo je na desetine članaka o tome.
"ponovio je da će se ukrajinski vojnici nastaviti boriti sve dok se ne oslobode sva okupirana područja i da Kijev ne pristaje na kompromis oko ukrajinskog suvereniteta, teritorija i nezavisnosti." - nakon oslobađanja Ukrajine smatram da će Zelenski biti doživotni predsjednik Ukrajine jer ne vidim ko bi ga mogao ugroziti na glasanju nakon svega što je uradio i još uvijek radi za svoju domovinu!
Đuladi, ne čitate "ponovio je da će se ukrajinski vojnici nastaviti boriti sve dok se ne oslobode sva okupirana područja i da Kijev ne pristaje na kompromis oko ukrajinskog suvereniteta, teritorija i nezavisnosti."
S obzirom da teniseri iz te države ne predstavljaju tu državu molim klix da ubuduće koriste termin igrač koji ne predstavlja nijednu državu!!
Kome???
Nije Savez izvodio penale protiv Sjeverne Irske!!!
Da je bilo volje i htjenja pa da izbacio Sjevernu Irsku i borimo se za SP ovako smo spremni za kauč. Jbg istini treba pogledati u oči i nazvati je pravim imenom!
Želja za prestižom i staležom dovodi naš narod na rubu depresije. Želja za "boljim", tuđim nam raseli narod. Moje siromašno djetinjstvo ne bih dao za cijelo blago svijeta jer sam od majke i oca naučio šta znači biti bogat u duši, cijeniti svoje zdravlje i svoje porodice više nego bilo šta na svijetu. Ne bih dao rahatluka iza svoje kuće na stolici u svojoj domovini za blještavilo prelijepog Pariza.