Gasho2
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
07.06.2022.
Komentari
830
Komentari korisnika
Hahaha, lik se slika sa ovima kao kad se mi slikamo sa zvijezdama da mozemo staviti na Instagram. Joj bruke majko moja.. ovo je bas za Nadrealista...hahahah:D
Pogledajte reakciju na cestitku u vecini komentara i bit ce vam jasno kakvo smo drustvo i zasto nas svi sve vise preziru.
Imaju se pravo razdruziti kao sto je imalo i Kosovo. Nikakvo! Pa Vam nije smetalo otkinuti ga Srbij kad je zatrebala baza NATO snagama. Mogu entiteti sta god zele, ako se oba entiteta dogovre oko toga. Razdruzivanje ne podrazumjeva jednostranu odluku tako da nema potrebe za dizanjem kose na glavi.
Operater ili vlasnik drona koji je usao u zabranjeni zracni prostor.
Evo, ociti primjer 'kako Rusi provociraju'. Sutra cete Putinovu izkavu koja kaze da stavljaju u pripravnost nuklearne tatkticke snage zbog ovakvih preleta blizu granica Rusije kao nicim izazvane prijetnje bolesnog diktatora jadnoj demokratskoj miroljubivoj Europi
Tacno, pitanje je koje zlo. To sto imaju baze sirom svijeta i svima namecu pravila ponasanja i sankcije? Ili to sto guraju LGBTQ agendu i udaraju na djecu s rodnom teorijom? Ili pak sto zele dovuci dalekometne rakete na granicu s SAD-om? Ili im je najvece zlo sto su Europi prodavali povoljno energente? Koje zlo od nabrojanih?
Jedna od najfunkcionalnijih drzava na svijetu, bez rasnih i nacionalnih nemira, Jako zdravstvo, jako skolstvo, solidna ekonomija, obilje resursa. Nema woke LGBTQ kvazikulture. Sigurnost u gradovima izuzetna, kultura i cistoca na perfektnom nivou. I mi se smijemo i sprdamo. A sad pogledaj USA i sve ove parametre koje sam gore spomenuo. Ja stvarno ne znam kad smo mi ovolike budale postali.
Gledaj svoju Elitu i osecaj se urbano:-)