Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga deportovati u rusiju to bi mu bila najveca kazna
Na front odma.
Samo oduzimat drzavljanstva/vise/boravisne i poslat nazad ako toliko voli rupu iz koje je pobjegao.
glupan, sam ga sebi nacera
Znam momka i znam da se radi o majici znak Zorro
Zoro
Nece vise nikad 😂
Helmut Kohl je poceo sa dovodzenjem ove gamadi pod izgovorim da su to stvarno njemci oni doveli svoje nane i dede i stavili ih na dozivotnu socijalu. A sad imaju unutar njemacke putinovu vojsku od nekoliko miliona ljudi koji nisu niti kakvi njemci niti ce ikada biti lojalni njemackoj.
Da hoće i ovde Klix da zabrani ove "goouserere "
PA AKO BUDE OVAKO SAMSUNG CE MORATI PROMJENITI CIJELU SERIJU TELEFONA ONI IMAJU I NA KUTIJI I NA TELEFONU ,Z ,SERIJU
SKUPA MAJICA 1510 EURA MOZE SAD SA ZELENSKIM PRODAVAT MAJICE I DZEMPERE I OVAJ TOLIKO PRODAJE U EU
Inace swabe najvise mrze kad prekrsioc kaze da nesto nije znao, kao opravdanje, kazite nisam znao to policiji ili sudiji , vidjecete naglu promjenu na licima, i odmah ide kazna i bez price. Jer swabama je nepojmljivo da odrasla osoba ne zna nesto a dosla u njihovu drzavu. Jer kod njih djeca sve vec znaju o pravilima.
E neka su te opendrečili. Nije to Bosna da možeš ubit čovjeka i hodati slobodno.
Takvi su ti ovi iz Wiesbadena
Bandera i njegovi Ukronacisti su u WW2 ubili 60.000 Poljaka i sve to sa pozdravom SLAVA UKRAIINI. Danas EU parlamentari zdruzeno pljescu na taj nacisticki pozdrav u EU parlamentu bez ikakve kazne
Istina: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Massacres_of_Poles_in_Volhynia_and_Eastern_Galicia
hahha al najjace da mediji ni ova bagra jos nikad nisu utvrdili sta znace slova V i Z
samo po dzepu bagru treba...
hahaha ... Rekao je da nije shvaćao da je prekršio zakon noseći majicu koja simbolizira podršku ruskoj vojsci. joj kao i naivni Srbi ... nisu oni znali eto da se u Višegradu kolje ... mamicu vam isti ste