Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA IZJAVA OSOBE KOJA JE I SAMA MIGRANT
S O T O N A!
Ja al on je jevrej pa je neko uzdignuto bice bar se oni tako pušu a svijet dopustio radi Holokausta… previse zloupotrebljavaju te zlocine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prošli put kad su pomeli strance, onda ste ih stavili na ninberški sud. Sad ni oni ne znaju šta da rade.
hahahhahahaha prejak komentar
koji kerovi ovdje laju upm!! Betonske barikade ko 92 u bosni rad islamista! Sam saudjiski ministar kaze isto
Kako samo stari inžinjer sukoba nagovara njemačku desnicu da krenu da maltretiraju strance imigrante, ovo jeste cilj američke vanjske politike koja želi da uništi EU, a Njemačka joj je strateški neprijatelj broj 1 za period do 2045, to su već sami objavljivali. Evo odakle smrdi.
Monstrum zločinački, američki Dobrica Ćosić
Samo što još nije rekao pustite u pogon gasne komore u muzejima i riješite ih se. Lampaš ne konta da se svijet mijenja.
Umrijećeš stari još malo, ne možeš pobjeći od smrti 😀
A Kissinger je bas olicenje zdravog i demokratskog razmisljanja?
Odbij Sotono
A oni pomocu svojih lobija i nevladinih udruga utjecali na “ schuld politiku “ i placali i financirali stranke koje su se zalagale za uvoz radne snage umjesto pronatalitetne politike Njemaca 🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Crkni stoko....dzaba ti sve
Goni se ti znas gdje usto pa pricaj jajnicima - reci tacno sta mislis i da si rasisticki mrzitel svega muslimanskog, arapskog i afrikanskog. Njemacka nece opstati kao privredna sila ako ne uvede regulisanu imigraciju radne snage i to je svakom ozbilnom ekonomistu jasno.
Upravu je, palestinci su pustili previse zidova, i evo sta se desilo
Palestince se nikad ništa nije pitalo, veći dio židova se doselio tijekom britanske uprave ,
Pustali su bagru iz afrike i bliskog koja nema veze sa evropskom kulturom i ponasanjem dok su istovremeno evropljane, narode sa balkana koji su izgradili poslijeratnu evropu i koji su slicne kulutre drzali pod sankcijama i vizama. Sve se vrati sve se plati. Pojesce ih arapi i afrikanci.
Ovaj tip je usutio sve one koji kazu da debljina ubija.
Palili ih žive i sad ih kao branite hahahahaha
Zapamtili smo da je H. Kissinger zastupao ideju da se “jači i agresivniji” u disoluciji Jugoslavije namire na “slabijima”, to jeste da se Milošević i Tuđman “smire” tako što će podijeliti Bosna prema svojim osvajačkim planovima. I tu se pojavi Armija Republike BiH!