corvus
Spol
Muški
Boja avatara
E9A326
Banovan
Ne
Registrovan
10.02.2023.
Komentari
483
Komentari korisnika
Nijemci traže jednostavne odgovore za komplikovane probleme i izazove - to ne ide naravno. Bacili se u iluzije koje im desničari i fašisti pričaju ali sve bez ikakve bez osnove i sto ne vodi ničemu. Lakše je pljucati na strance umjesto da se problemi uoče i da se rukavi zavrnu...ha ja!
Istocni njemci su mislili da ce jesti iz zlatnih kasika - sad kad su vidili da se treba oznojiti za uspjeh postali nezadovoljni haha - no... okrenuli se prema Putinu a ne kontaju da CCCP ne postoji vise niti je postojao kako su ga sanjali. Balkanci? Dito!
Cochones!
Sta pjenite? Nase hakadzije trazili od oca novac da igra 'na probu' - naravno da je odbio, tako i treba!
To su njemci odradili vec prije 100 godina
Sad kad znate kako...produzite to do preko Bihaca i Cazina do Velike Kladuse
Kasno stize Marko na boj - MD je jos od vakta pokojnog Jure Neidhardta predvidjen za komercionalno poslovni centar grada - davne 2004. je usvojen regulacioni plan koji predvidja ove nebodere ... znaci kano je marko stigao na boj. Hocete zelenila? Sarajevo je u evropi 1. grad sto se tice toga. Neverujete? Ima google pa provjerite!
Pacienti koji se hrane iz mrznje prema drugima.
Nit će u zatvor, nit će biti spriječen da iziđe na izbore. Čak i u nevjerovatnom slučaju da mora u zatvor, po zakonom kože biti izabran kao POTUS i voditi državu. Bolestan sistem.
francuska Liga 1 odlučila proslaviti taj dan - igras u toj ligi postivaj to - ne svidja ti se, igraj negdje drugdje. Prica gotova.