Johnnyboy
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
14.03.2019.
Komentari
1647
Komentari korisnika
Američki program očuvanja Status Quo dok se država rastura od strane nacional-šovinističkih struktura, nacističkih deklaracija sa istoka. (Ne)Dosljednost američke politike je jača strana ovog aparata koji našu državu koristi samo kao poligon za svoje fotelje u Sarajevu, za šačicu zaposlenih i njihove dugogodišnje neuspjele projekte. Troše milione bez ikakvih rezultata. Sam svoj projekat.
Driftbruda
Tehničko osoblje i budući piloti trenutno na školovanju na Univerzitetu Travnik. Možete zamisliti prvu vožnju iznad grada a oni se selfaju. Blago nama.
Šmite možeš se pokloniti žrtvama a ovo što pokušavaš da smiriš Dodika i nacionaliste ti ne pomaže ništa ni da se pokloniš 7000 puta jer oni su već duboko zagrizli i SANU 2 program i čini mi se da tu povratka nema. Ako pokušavaš da ga primiriš pa da se sve vrati na vaše željeno postojeće stanje to vam je greška koju ponavljati evo već 30 godina. Šmite pogledaj u kalendar i to dobro jer ovo je već vraćeno na kraj 80' godina prošlog vijeka. Ludilo.
Zelena agenda koja je u Njemačkoj reaktivirala sve termoelektrane. Zelena agenda koja kod nas gradi male protočne elektrane i uništava ekosistem, zelena agenda koja nam baca prašinu u uči, stavljaju plakate o ekologiji po školama a ovamo grade vikendice i septičke jame u vodi zaštitnim zonama. Zelena agenda je to.
Što se kriminalci izljubiše ko braća rođena, niko nije kriv a Titine uniforme na njima. Eto odakle Isaku milioni.
Ova gospođa ministarka jeste pokrivena ali laže i izvrće malo je reći. Uporno pokušava da posvađa radnike i sindikat, jer joj to odgovara kako bi mogla razarati obrazovni sistem u KS.
Resetovao se ako Bog da, uništio je lik socijaldemokratiju i to zauvijek. Nisu mi jasni iz njegove stranke da se niko ne smije suprostaviti ili su svi baš tolike kukavice. Nakon onakve prethodne vlasti dođu ovakvi i još gori, užas jedan. Duduk mu određuje nekakvih 25 posto teritorije gdje bi se trebali sabiti muslimani a ovaj NerKonja govori o resetu i kompromisu. Zaista nije sav svoj.
Ima li ikog od Trojanera da ovome nešto odgovore ili reaguju ili su oni na kakvom kursu usavršavanja kompromisnog podaništva?? A ovoga treba protjerati iz BiH i zabraniti mu dolazak sve dok se ne promjeni politika koja negira Genocid. On priča o povratku u prošlost a politika koju on sprovodi upravo i drži cijeli region u zločinačkoj prošlosti a on svoj narod i raljama mitomanije, laži i ropstvu fašističkoj politici.
Narko Kokoš 2x