Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li iko pametan na ovoj planeti ?
@Bethany mozda oni na papua novoj gvineji
@Bethany Definisi pamet! Znas li kako su nazivali ljude ovdje u ratu, koji su, recimo pod kisom granata zaljevali cvijece ili sl.? Brojali su se medju zivima, ali nisu htjeli prihvatiti trenutnu stvarnost ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovih Dayton traje već 70 godina
kao odgovor na raketnu paljbu
prokletnici!
Na snimku sirijski PVO skida sve rakete
"Drzava" što moze da radi sta zeli bez ikakvih poslijedica
@LazarouX ubice
I klikas nas je ušao u praksu da odmah pored naslova objasni (odgovorio na napad) ne bil ko pomislio da je Izrael losa strana u svemu ovome. Ovo je za naslova (Prije sat izašla), ne za vijesti iz pozadine.... Zaboravi se lako.
@JosJedanBezVatreRLD Svi mediji, kad pišu o nekom događaju, navedu i ono što je eventualno prethodilo istom. Nema to veze sa navijanjem za nekoga ili pravdanjem nekoga. To je novinarski kodeks pisanja vijest. Neć reći samo "Izrael napao, ćao!"
KRETENI!
Israel svjetsko zlo
Samo ti Bošnjo podržavaj USA, i NATO, nek su protiv Srba pa makar bili i crni djavoli, odmah su dobri i naši su.
@zubzazub69 samo NATO!
Trebali ste objaviti snimak kako cionistički buldožer gnjiječi palestinsko dijete, pa tek onda pisati kako su Palestinci odgovorili sa 20 raketa granatirajući Izrael, a ovo što je Izrael uradio nije odgovor, već novi napad i nova agresija... Nego, je li ono Klix američki? Aha, zato ovoliko proameričkih vijesti i idete...
@dozd103 "Dijete" koje ide da postavi eksploziv i pobje desetine tuđe djece.
@mpotocnj Hajde, ne seri! https://twitter.com/ShehabAgencyEn/status/1231572462665699328?s=19
Židovi glupi
@GrbavicaBaza ... što su glupi???
Na bliskom istoku nista novo
I onda kada ih opet neko satare biti ce taj kriv, a glefaj sta rade
Nakon ispaljenih 20 raketa iz Gaze