JosJedanBezVatreRLD
Spol
Muški
Boja avatara
7676C5
Banovan
Ne
Registrovan
14.02.2018.
Komentari
1706
Komentari korisnika
Mislim da se Vučić and co dobro ovdje zaletio i pojeo g..no. Imao je neki žestoki plan, ali sve propade u sekundi. Samo pokazuje stvarnu jačinu Srbije i njihove sposobnosti da izazovu novi rat. Ovaj tip… pa njega je mrak pojeo kao u nekom kafkanijaskom procesu sa Staljinom u glavnoj ulozi.
Sve pocinje pasivnom agresivnoscu i progresira. Nisu zene danas iste kao nase nane, ali nisu ni muški. žene starina nisu bile sluge, žene danas to jeste. Prije su muški naporno radili i rad po kuci i oko djece je bio “banja” u poredjenju sa težačkim radom. Danas se od žene očekuje i da radi i da hizmeti svima po kuci. budite financijski neovisne i bježite od pasivno-agresivnih. Pa ko hoce da bude drug, pustite ga u zivot, ko hoce da lezi i “serenda”, napenalit.
U 30 godina vlasti SDA, Sebija nije smijela prijaviti zlostavljanje zena na KCUSu. No sada kada je takva nakaradna vlast prošlost, smije javno da kritizira stanje policije u čijoj je gradnji haman 30 godina sudjelovala. I sve to uz Tolstojeve, “sve sretne obitelji su slične, a svaka nesretna je nesretna na svoj nacin” . Mind blown ….
Pogaca je Turska rijec. Toliko o ovom tradicionalnom bosanskom jelu koje ne treba daljenje pojašnjenje :)))))))
Ilidza najbolje mjesto za ziviti.
Ali zato ima south Chicago. :)
“ brzo trune” ili truHne. Banana ne trune nego truHne. Ccccc….
Ak Šemsudin, sejh sultana Mehmet Fatiha, omasovi Islam u BiH:. A prije toga, u 9. Vijeku derviši kroz Hercegovinu prodjose i ostaviše svoje tekije. I dan danas stoji ova na Buni, pa onda dodju neki drski ljudi, bez ahlaku I edeba da nas uče. A sunce iz BiH sija..
Natjerali ga puškom da ovu oženi… kakve gluposti i ja citam….
@FuckItBro, klix te moze pustiti, nije problem, ali Dodika, Covica, Vucica, i Milanovića se ne mozes tek tako rijesiti, oni ce ti o glavi raditi opuštao se ili ne. A puno pametniji su rekli, ko ne nauci iz svoje historije, dužan je da je ponovi. Nema lagano brate.