Suhret
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
06.08.2013.
Komentari
6711
Komentari korisnika
LePen je francuska verzija Dodika. Macron je centar. Ni ljevicar ni desnicar.
Nijedna komunisticka drzava nije znala posteno auto napraviti. Jugoslavija je repakirala najjeftinijeg italijanskog Fiata u Jugu i Stojadina i to joj je bio domet u toj industriji.
Znaci, jedina mrlja Haagu je to sto nije presudio genocid u drugim opstinama, prvenstveno Prijedoru, Visegradu, Zvorniku i Foci. Manje vise gdje god Bosnjak nije imao pusku bio je istrebljivan na najsurovnije nacine.
Klix i gutanje slova, naucite programirati
Jedina mrlja Haagu je to to nije presudio genocid u drugim optinama, prvenstveno Prijedoru, Viegradu, Zvorniku i Foi. Manje vie gdje god Bonjak nije imao puku bio je istrebljivan na najsurovnije naine.
Klima je sama po sebi jako tedljiv ureaj. Moe ugrijati 40tak kvadrata kad je blaa zima jeftinije nego da si kupio drva. Testirano prole zime.
Platio bih 100 maraka da je kako Srbija zavrsila sa Albanijom u grupi. To su zabavniji mecevi nego finale.
lol sad na klixu u komentarima guta slova zh, sh, ch.. iza nase abecede, great programming klix
Ameriku ne interesuje uvoenje demokratije u diktatorske drave koje se ponaaju ko saveznici. Sve dok se ne ku*cis protiv Amerike moe biti i diktator.
Putine upamtiće te historija ko zlotvora džaba ti je sve, a i Rusi će te upamtiti kao nekoga ko je Rusiju unazadio 30 godina. Taman se malo oparili nakon pada SSSR-a i opet sebi u stomak.