dalija
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Da
Registrovan
26.05.2013.
Komentari
2955
Komentari korisnika
**bo vas vise izborni zakon.
Jado jadna @Heroina i svi slicni tebi kojih se namnozilo ispod ovog clanka pa se stice dojam da su na klixu samo papci, ali oni ortodoksni papci Jado jadna, sta ti znas o filmskoj umjetnosti i uopce o kritickom misljenju. Covjeka - svakog covjeka koji nije primitivac i zatucan, mora uhvatiti mucnina od komentara poput tvoga a masu ih je ovdje koji ilustriraju profil klixovih posjetitelja (jad i cemer neobrazovani) - cast izuzecima! (ajde bagro dajite minuse)
Jasmila je intelektualka i nepokolebljivi kriticar. Malo je takvih u nasoj sredini. Potpisujem sve sto je rekla - potpuno je u pravu.
Svaka cast profesoru! Jos ljudski rod nije potonuo na dno dna dok ima ovakvih ljudi. Pravi profesor!
ispravka: IZ
IS i milioni maraka, trzni centri i modni brendovi..
Bravo Semire za clanak iako mu je povod uzasan. Drago mi je i da se autor teksta potpisao imenom i prezimenom (svaka cast!) a ne se skrivati iza inicijala kao misevi koji to cine. Naslov je puni pogodak. Trebalo bi u ovakvim strasnim slucajevima koji se ponavljaju da lete sa svojih pozicija svi redom - svaki koji je u hijerarhiji odnosa odgovoran. Od vrha pa nadolje! (Ali ko ce njih poskidat, ko, kad je narod isto samo sporadicno animiran).
Uzasno nepismen clanak, ne da se citat. Samo sam do pola izdrzala tu kolicinu zbrckanosti. A Aisa je prelijepa, sudeci po slici.
koja odvratna kreatura
Proklet bio ko god ovakvu tragediju naziva incident.