Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i druge uznemirava njemacka nacisticka politika koja je ubila na stotine miliona ljudi,sta bitrebali to zaboravit,obadva svjetska rata su izazvali njemci
i u oba se borili mi za njih ko topovsko meso :D
Onaj osjecaj kad znas da ne zavisis od licemjerne evropske unije,I kad znas da si druga vojna sila u evropi I kad prkosis cionistima I kad kazes cijelom svijetu ko je zapravi israel....PRICELESS!!!
Pa ja ne smiješ imati svoje mišljenje moraš misliti kako ti Cionisti kažu. Čim ti kažeš da je ratni zločin ubijanje civila nevolja. Cionisti imaju taktiku terorista otme BUS pun djece , a oni raznesu BUS sa svom djecom unutra i kažu eliminirali smo teroristu. Osim toga Hamas nije ni postojao kada su Cionisti bacali bombe na Palestinske Civile još od 1948 kao da je problem nastao sa Hamasom 07.10.23 godine. Naravno to ne opravdava Hamas.
Nisam turkofil, ali Turci imaju najveću flotu borbenih dronova U SVIJETU, imaju oko pola miliona vojnika i jos 3x toliko mogu mobilizirati po potrebi. Iste njemacke podmornice kao i Izrael, a to što ne ukorava Hamas, i ne čudi. Hamas je militantno krilo Muslimanskog bratstva, čiji je Erdogan de facto lider.
Pozivio on dugo godina
Gospodin
Gadafi je upozoravao da ako ga smaknu nekoliko miliona migranata iz Afrike će pokušati da udje u Evropu.Erdogan kaže da na turskim granicama ima 4 miliona migranata koji žele u Evropu. Zatim fašizam u Izraelu gde Cionisti žele da pobiju ili proteraju Palestince a koje bi oni najradije videli da nasele Evropu.... Još ruska pretnja Nemačkoj.
Koliko vidim zapad ima legalne terroriste i ilegalne, al sve jedno jedni i drugi kolju. Onaj ko podrzava hamas je isti kao i onaj ko podrzava natanjahua.
Sultan,kad vec ideš nacistima u posjetu, ne daj na sebe,jer jedino ste vi ostali zajedno sa Iranom koji ne ližu guzice zapadnim ubicama.
jedina islamska zemlja koja jos nije slomljena, a pokusavaju to na sve nacine, nedaj se Sultane...
Taipe, gdje ces u ralje dusmana u ova nesigurna vremena?
garantujem da će sultan da im zabiberi u po berlina :D
najveci fasisti i nacisti su njemaci, to je historija pokazala. joj propagande jos im se moras izvinjavati ako kazes da si protiv izraelskog genocida