Marinko.s
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Da
Registrovan
24.08.2023.
Komentari
1793
Komentari korisnika
Madjari kao ni Srbi ne zele da budu NATO pudlice a za to treba imati mooda k'o Trebevic i reci istinu. Snjoke ipak radije jedu iz nato ruke i masu repom misleci da ih zapad voli. Cilj na brzinu sklepane rezolucije je kaznjavanje neposluha Srba i vec znamo kako je kilavo i na silu usvojena. Snjoke su kao i svaki put ispali moneta za potkusurivanje. Jedan od rijetkih Bosnjaka koji misli svojom glavom Dzevad Galijasevic je napisao kolumnu o tome. Vrijedi proguglati i procitati.
Dzaba sto zna napraviti pjesmu kad jos nije naucio svirati gitaru niti pjevati.
Ambasador uopste nema pravo da ikoga upozorava ali su Ameri naucili Snjoke da im jedu iz ruke pa se osilili. Takve Srbi imaju obicaj vezati za bandere u RS.
Od rezolucije ne bi bilo nista da to nije bilo potrebno strancima. Snjoke ovim nisu dobile prakticno nista osim sto su nabrijali Srbe protiv sebe i ovakve BiH. Apsurdno je i pomisliti da ce zapad ukinuti RS a ako to i kojim slucajem uspije sigurno nece BiH dati muslimanima u ruke.
Snjoke ipak uredno idu u Beograd na vakcinaciju i na Zvijezde Granda.
Danas se predalo 67 Ukrajinaca ruskim snagama a jedan je cak dovezao i tenk T-64.
Da bi rezolucija postala vazeca bile su potrebne 2 trecine glasova "ZA". Svi su vec zaboravili taj fijasko dok nas ovdje na Klixu jos uvjek ubjedjuju da bolje znaju matematiku.
Sve se moze kad se hoce. Pogledajmo Kosovo, Krim, Donbas....