Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljačina
Ebo ga papersko
Jedno me silno nervira, a to je da nijedan policajac nema autoritet.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zamisli da ovo kazes Titinom milicioneru
Bila bi mu malo dva oka za plakanje
U nasoj Jugoslaviji i kod Tita ovakvi su tucali kamenje po Golom otoku i bili u zatvorioma bez obzira na vjeru i naciju, porijeklo itd. Ovo je šljam i ljudski otpad koji u Jugi nisu ni postojali u javnosti, zivjeli su kao štakori po kanalizacijama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo nam se i dešava sto su nam polako poslije 96 potamanili sve ljude koji su jednom odbranili ovaj grad. Nema Juke, nema Ćela, svi nekako čudno nestadoše u nekakvim "kriminalnim" obračunima, a junaci se počeše opet skupljati po Sarajevu. Hajdemo mi pred sud u BL, dobit ćemo kazne i batine u roku 10 minuta.
Ništa sporno.
Malo se izlaj, pa bjezi u kucicu. Sve ovo treba paukom, zajedno sa diplomatskim imunitetom pa na most Ciglane. Neka mu onda Dodo posalje helikopter koji ce ga vratiti u jazbinu.
bem ti diplomatiju kad su papani i do diplomatije dospjeli.
liči na Šojića majke mi
eh moj policajac. da je tu Juka Prazina.bilo bi naslanjanje na haubu. pa nisam Juka majke mi. mozda bi ga malo i isamaro. nema vise gazija. (poneko).
De ba ljudi, kakvo crno hapšenje ili pendrečenje, to se ne radi ni u Burundiju. Sa štenetom samo kulturno. Fino odšlepaš auto koje je blokiralo prilaz sudu. Usput na autu nađeš svašta nešto zbog čega se mora zadržati određeno vrijeme. Onda se izgubi dokumentacija za povratak vozila, pa opet čekaš mjesec dana. Na kraju ispostaviš račun u visini od par hiljada. Gledao sam da tako rade u Njemačkoj sa bahatim arapima i njihovim vozilima.
Cuj Exelencijo, hahahahahahah.
Ovskvih je 90 % zbog kojih sam davno digao sidro i otisao u inostranstvo. Ne zelim da djelim kisik s ovakvom stokom.
Nauhani glupan kome je ova šupa od države dala pravo da se ovako ponaša. Narod izabrao pa se nemojte čuditi dalje!!
U svojoj zemlji pocasni konzul i ima pravo na diplomatske tablice? Ahaha pa ukinut odma nakon ovog incidenta
tacno nam ovakvo ponasanje i treba!
Proglasiti ga nepozeljnom u BiH i protjerati ako je konzul druge drzave na to BiH ima pravo ko sto i svi normalni radi Pa nek se bahati u Minsku ili ko zna gdje heborusiji
elek ajde cucni eselencijo
Kako bi ja ovog cetalja propustio kroz sake. Kad bi dobio po labrnji mogao bi se ponasati ovako samo u Šumadiji.