Bf1
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
15.02.2024.
Komentari
121
Komentari korisnika
Dakle, našli smo fočačku ahilovu petu 😁
Mislim da među nama nema insana koji ne voli ovog čovjeka. Jednostavno, čovjek djelima prati ono što govori. Rijetki su takvi.
Stari su govorili, kad god se krenulo sa radovima na prugi Tuzla-Zvornik, krenuo je rat. 😁
Prevarila ga? Čuj to... Ma nemoguće. Čovjek je atleta, mlad, bogat, a ona žena pred penziju. Da on nju nije prevario? 😁
De ba ljudi, kakvo crno hapšenje ili pendrečenje, to se ne radi ni u Burundiju. Sa štenetom samo kulturno. Fino odšlepaš auto koje je blokiralo prilaz sudu. Usput na autu nađeš svašta nešto zbog čega se mora zadržati određeno vrijeme. Onda se izgubi dokumentacija za povratak vozila, pa opet čekaš mjesec dana. Na kraju ispostaviš račun u visini od par hiljada. Gledao sam da tako rade u Njemačkoj sa bahatim arapima i njihovim vozilima.
@mjsinger, da se odvojimo? Odvojio bih se ja ali mi ne daju kosti pobijene djece Prijedora, Srebrenice, Višegrada i drugih mjesta u manjem entitetu nastalom na genocidu. Neće nam halaliti ako taj dio Bosne prepustimo onima koji bi ga ujedinili sa srbijom.
Izazivaju i traže incident kako bi mogli kazati da srbi više neće dolaziti na "muslimanski sud" u "muslimansko Sarajevo"
Pamtim neka ranija, moralna vremena u kojima su se ljudi stidjeli ako bi poznavali prijatelja od ovakvih tipova ili raznih Hatića, a kamoli njih same. Danas im se daje medijski prostor i pristup društvenim mrežama na kojima truju omladinu.
Pored toliko čestitih žena uzeti sponzu 😢 e moj mahrez, Bog ti pamet dao. interesantno je to kako ekspresno ostanu trudne. Čim nađu fudbalera, namah zatrudne. Dok je ***, garant ga čuva da slučajno šta ne prospe sa strane. i to im je bingo. Ako ostane s njim, elham. Troši njegovo. Ako je ostavi, ima alimentacija.
Mogli su pitati i mene, samo ne bi bilo naučno relevantno. Naravno da konji osjete. Kad opušten dođem kod konja, i on bude miran, normalno jede i dođe da ga mazim. Kad sam nervozan, i on se unervozi. Kad osjeti da ga se neko boji, zbaci ga sa sebe, a ponekad hoće i da ugrize.