ljiljan77
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
01.11.2023.
Komentari
594
Komentari korisnika
Hahaha nisam ters ali volim da mijenjam dres. Pausal ide nesto mi se dize. Sirotinja za mene glasa meni se more talasa. Dok narod crnci meni se ptci. Dok je vune bice i ovaca.
PujdoPitar Isti ovi Helikopteri su letljeli iz Srbije tokom rata prevozili snage tokom Agresije na BiH i Genocida u Srebrenici. Ucestvovali su u letovima 1999 ka Kosovu pitajte Kosovo da li bi ovo dozvolilo ili Hrvatska. Ovi Helikopteri dovozili vojsku u napadima na Vukovar. Ovo je cisti cin Agresije. A ministarstvo Aferim. Dodik nije dozvolio da helikopteri OS BiH u gasenju pozara kod Konjica.
Ministarstvo odbrane BiH ovim direktno podrzava agresiju Srbije na Bosnu i Hercegovinu. Rijec je o modelu Bell koji koristi andarmerija Srbije na njega vrlo lagano moze se ugradit naoruanje ovo gaenje poara je samo maska. Nijedna zemlja nebi dala dozvolu za ovako neto. Akonse radi pomoci kod poara taj Avion ili Helikopter dolazi uz najavu da gasi poar nije stacioniran tu eventualno moze dopunit gorivo. Ovo je bestidan cin agresije od strane Srbije.
Hahahahha to Forto legendo Americke Brigade. Procitajte u Americi ako ste bili Dezerteri kako vas tretiraju i dokle mozete stici i sve ce vam biti jasno dovoljno od kazne zatvora, nemogucnosti bavljenja niti jednom javnon funkcijom a misaona imenica naci zaposlenje i ovakac covjek potpisuje ugovor od 25 miliona aferim. Uzivaj narode nikad bolje nije bilo.
Ovo je teroristicki cin i cin agresije odma alarmirati Eufor, Dignuti vojsku u pripravnost, poslati protesnu depesu Srbijanskoj ambasadi. Ovaj helikopter je vojni helikopter ofarban kao policijski. Sta ceka Helez. U drugim drzavama ovo bi bio cin agresije.
Gouser uz blagodatm Hrvatske i pod kapom hrvatske patroliraju tudji policajci. Ovo je agresorski dogovor na Saboru koji je zaduen za stvaranje Velike Srbije. Bosna i Hercegovina se zaobisla u sirokom luku. I ovo je vojni Helikopter sposoban da nosi naoruanje.
Odavno se ovo znalo odma poslije sabora Dacic je dogovorio ovo sa Dodikom izjava je da stite od pozara. Ovo je vojni helikopter samo prefarban u Mup ovo je grubo krsenje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine ovaj helikopter bi vojska trebala skinuti cim predje dravnu granicu a neznam sta radi Sfor i zasto vlasti sute. Becirevic zna piskarati oko nepotrebnih stvari neznam sto se sad nejavlja. Ovo je neprijateljska letljelica u zracnom prostoru BiH.
Odma da vas Sipa sviji pohapsi jel svi tu sto tu sjedite ogrezli ste u korupciji i kriminalu.
Sad se svi prave pametni, roblje sa naj nizom satnicom u Evropi treba se platit. Ljudi rintaju od zvijezde do zvijezde ne znaju sta je ni praznik ni subota mi nedelja. Evo rjeenje ne ukidaj ni nedelju ni praznik nek se radi ali po Japanskom zakonu to je da se rad praznicima, Subotom, Nedeljom svaki prekomjerni sat placa duplom dnevnicom sem sto su u Japanu velike dnevnice ovdje treba reci zakonski da su to troduple. Pa da vidim sta ce robovlasnik reci na ovo.
Zahiragica poslati hitno da sluzi vojni rok i obavezno uvesti vojni rok. Vjezba prolaz kroz ratni tunel, pa malo Igman pa pravac Treskavica malo logorovanje dje sam ja 2 godine dana bubrege odbijao po kaljavim rovovima. Naravno da su bile Minhenske, Zagrebacke, Americke brigade oni su nam sad na celu drzave dok borci peru auta i metu ulice tajkunima. Narode uzivajte sa Helezima, Zahiragicima i ostalim sve cvjeta sve je sjajno.